Şükran Ovalı ile Caner Erkin'in aile saadeti

Güncelleme Tarihi:

Şükran Ovalı ile Caner Erkinin aile saadeti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2023 11:51

Caner Erkin, çocukları ve eşi ile önceki gün Nişantaşı’nda alışveriş yaptı. Erkin ailesinin sempatik tavırları dikkat çekti.

Haberin Devamı

Futbolcu Caner Erkin önceki gün oyuncu eşi Şükran Ovalı, kızı Mihra Ela ve ilk eşi Asena Atalay’dan olan oğlu Çınar ile City’s Nişantaşı’nda yemek yedi. 12 yaşındaki Çınar’ın babasının boyuna ulaştığı gözlerden kaçmadı.

Şükran Ovalı ile Caner Erkinin aile saadeti

5 yaşındaki Mihra’nın ise anne babaya olan düşkünlüğü dikkat çekti. Ailecek keyifli bir gün geçiren Caner Erkin, geçen akşam gol attıktan sonra da eşinin dövmesini göstererek sevinmişti.

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

BİHTER GELİYOR

Başrolünde Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı “Bihter” filmi 16 Kasım’da seyirciyle buluşacak.

Haberin Devamı

Şükran Ovalı ile Caner Erkinin aile saadeti

Halid Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz “Aşk-ı Memnu” eserinden uyarlanan filmin teaser ve afişi yayınlandı. Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in üstlendiği, senaryosunu Merve Göntem’in kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir ve Nezaket Erden de yer alıyor.

YAKINDA SAHNEDE

Güven Kıraç, Levent Ülgen, Bahtiyar Engin ve Erkan Can, “Alevli Günler” adlı tiyatro oyununda buluştu.

Şükran Ovalı ile Caner Erkinin aile saadeti

Irmak Bahçeci’nin yazdığı, Yıldıray Şahinler’in yönettiği, Vigor Kültür Sanat tarafından sahneye konulan oyun, çok yakında perde açacak. “Alevli Günler”, üç arkadaşın komik hikâyesini sahneye taşıyacak.

 İLK GÖZ AĞRIM

Buse Terim ve eşi Volkan Bahçekapılı’nın kızları Nil, önceki gün 7 yaşına girdi. Metropol İstanbul’daki Hupalupa Aile Eğlence Merkezi’nde doğum günü partisi düzenleyen çift, ayakkabı temalı konseptleriyle dikkat çekti.

Şükran Ovalı ile Caner Erkinin aile saadeti

Haberin Devamı

Terim, kızının doğum gününü şu sözlerle kutladı: “Canım kızım, ilk göz ağrım, melek kalplim, güzel yürekli kızım Niloş’um. İyi ki doğdun boncuğum, seni çok ama çok seviyorum.”

MAVİ'DEN SONRA DAHA ÖZGÜR OLDUM

Demet Evgar önceki gün eşi Levent Babataş’la Etiler’de görüntülendi. Evgar, “Setleri özledim. Biraz daha geç başlamayı düşünüyordum ama daha erken olacak” dedi.

Şükran Ovalı ile Caner Erkinin aile saadeti

Oyuncu, kızı Mavi hakkındaki sorulara şu yanıtı verdi: “14 aylık oldu. Sürekli yanındayım, güzel bir bağ kurduk. Sete başlayınca da yanımda olacak. Zor olmayacak benim için, zor olursa da o kadar çok bakıcısı var ki halası, dayısı, teyzesi… Hepsi bakmak için sıraya giriyor. Mavi’den sonra hayatımda değişmeyen bir şey kalmadı. Kendimi daha özgür hissediyorum.”  (Deniz BOY)

Haberin Devamı

ÇOCUK GENÇ KALMANIZI SAĞLIYOR

Wilma Elles ve Mehmet Şah Çelik’in Tiara Manolya adındaki bebekleri dünyaya geldi. Doğum için eşi ve ikizleriyle Amerika’ya giden Elles, Türkiye’ye döndü.

Şükran Ovalı ile Caner Erkinin aile saadeti

Oyuncu önceki gün Bebek’te Kumru Köseler ile yürüyüş yaparken görüntülendi. Elles, “18 gün önce doğum yaptım Amerika’da. Zaten Milat ve Melodi de orada doğmuştu” dedi. Elles bebeğinin ikiz çocuklarla iyi anlaştığını söyledi: “Çocuk çok güzel bir şey. Müthiş bir enerji veriyor ve genç kalmanızı sağlıyor.” (Deniz BOY)

SON SET GÜNÜ

Haki Biçici’nin hem yönettiği hem de senaryosunu yazdığı “İyi Bir Aile Değiliz”in çekimleri son buldu.

Haberin Devamı

Şükran Ovalı ile Caner Erkinin aile saadeti

Filmin başrollerinden Kaan Yıldırım, setten bir fotoğraf paylaşarak şunları söyledi: “Harika bir set bitti, emeği geçen herkese çok teşekkürler.” Film, babalarının beklenmedik ölümünden sonra kendilerini türlü olayların içinde bulan bir ailenin yaşadıklarını konu ediyor. Filmin kadrosunda Yıldırım dışında Erkan Kolçak Köstendil, Şinasi Yurtsever, Sarp Apak, Derya Karadaş, Caner Cindoruk yer alıyor.

YENİDEN BASILDI

Selami Şahin’in “Tapılacaksın Kadınsın” plağı yıllar sonra tekrar basılarak bu hafta itibariyle vitrinlerde yerini aldı.

Şükran Ovalı ile Caner Erkinin aile saadeti

Haberin Devamı

Şahin’in 1981 yılında faaliyetlerine başladığı Lider Müzik, arşiv kayıtlarını günümüze taşımayı sürdürüyor. Albüm, analog bantların günümüz teknolojisi üzerinden taranmasıyla kaydedildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!