Sevdiği adamın soyadını taşıyarak gitmek istedi

Güncelleme Tarihi:

Sevdiği adamın soyadını  taşıyarak gitmek istedi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2014 16:32

Ne yazık ki son günlerini yaşıyordu. Kanser hastası Jennifer Korth'un son dileği, dört yıllık erkek arkadaşıyla evlenmekti. Dileği gerçekleşti. Genç kadın, evlendikten bir ay sonra hayatını sevdiği adamın soyadını taşıyarak kaybetti.

Haberin Devamı

Jennifer Hutchenson (sonrasında adı Jennifer Korth oldu) dokuz yıl boyunca birlikte olduğu erkek arkadaşı Allen Korth ile amansız hastalığına rağmen evlendi.

Bundan 5 yıl önce yemek borusu ile ilgili (yutak) bir kansere yakalanan talihsiz kadının son isteği erkek arkadaşıyla evlenebilmekti. 25 yaşındayken kanser teşhisi konan genç kadını, dört yıl önce tanıştığı ve birlikte olduğu erkek arkadaşı hastalıktan sonra bir gün bile yalnız bırakmadı.

İSTEDİĞİ GELİNLİĞİ GİYDİ

Sevdiği adamın soyadını  taşıyarak gitmek istedi

Genç kadın bugüne kadar yedi kez kemoterapi, üç kez radyasyon tedavisi gördü. Saçlarını kaybetti, kilo verdi ve pek çok kez ameliyat oldu. 40 yaşındaki vefalı sevgili ‘Onun gülüşü odaya ışık doldururdu. Tıpkı nurlu bir şey gibiydi’ diyor.

Haberin Devamı

Jennifer’ın isteği 30’unda evli bir kadın olmaktı ancak hastalığın ilerlemesi nedeniyle 6 Temmuz günü sevgilisiyle evlendi ve bir ay sonrasında da hayatını Allen Korth’un karısı olarak kaybetti.

Düğün günü ise çok şenlikliydi. İstediği gelinliği giydi ve istediği gibi yaptırdığı bir perukla güzelleşti. Tekerlekli sandalyedeydi ama olsun. The Flint Journal sitesinin haberine göre, nikah şahidi de şöyle konuştu: ‘En kötü gününde bile pozitif olmayı başarırdı. Sonunda en çok istediği şeye kavuşmasına çok sevindim. Önce insanları düşünürdü… Benim kötü bir günüm olsa, hemen beni arardı ve hayatın pozitif yanlarını anlatmaya başlardı’ diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!