Sevda Türküsev kimdir, nereli, kaç yaşında? Sevda Türküsev biyografi bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Sevda Türküsev kimdir, nereli, kaç yaşında Sevda Türküsev biyografi bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2023 12:54

Sevda Türküsev, konuk olduğu yayınlarda yaptığı açıklamalar ile dikkat çekiyor. Kariyeri boyunca pek çok projede yer alan Sevda Türküsev, bir dönem köşe yazarlığı da yapmıştır. Magazin programı geçmişi de bulunan Sevda Türküsev, kariyerine ise tekstil alanında başlamıştır. Peki, Sevda Türküsev kimdir, nereli, kaç yaşında? Sevda Türküsev kariyer ve biyografi bilgileri

Haberin Devamı

Sevda Türküsev, İstanbul doğumlu bir yazardır. Tekstil sektöründe çalıştıktan sonra yazarlığa adım atmış ve 14 kitap yazmıştır. Köşe yazarlığı yapmış, TV programlarında yer almış ve konferanslar vermiştir. TGRT Haber'de program yapmıştır. Peki, Sevda Türküsev kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, o detaylar

SEVDA TÜRKÜSEV KİMDİR?

Sevda Türküsev, 10 Haziran 1969 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Kariyeri ve hayatıyla ilgili merak edilen bir isimdir.

Sevda Türküsev, 1987 yılında tekstil sektöründe tasarımcı olarak çalışmaya başlamış ve daha sonra üretim, planlama ve diğer bölümlerde görev yapmıştır. Türkiye'deki büyük şirketlerde çalışmasının ardından 2004-2008 yılları arasında yurt dışında bir entegre tekstil fabrikasının genel müdürlüğünü yapmıştır.

Haberin Devamı

Yazarlık kariyerine 2004 yılında "Muhafazakar Çapkınlar" kitabını yayımlayarak adım atmıştır. Bu kitapta, genel müdürlük dönemindeki gözlemlerini, yaşadıklarını ve izlenimlerini paylaşmıştır. Kitabı büyük ilgi görmüş ve çeşitli televizyon programlarına konuk olmuştur. Sevda Türküsev toplamda 14 kitap yazmıştır. Kadın-erkek ilişkileri, kişisel gelişim ve kişisel başarı konularında kitaplar kaleme almıştır. "Duygu Kontrolü ve Kişisel Başarı" adlı kitabı en çok satan eserleri arasında yer almış ve 17 baskı yapmıştır.

Sevda Türküsev, 2014-2015 yılları arasında Yeni Şafak gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır. Daha sonra çeşitli internet gazetelerinde gündeme dair yorumlarını düzenli olarak paylaşmıştır. Ayrıca 2014-2015 yılları arasında TV Net - Net Bakış programında yorumcu olarak yer almış ve gündeme dair konuları yorumlamıştır.

Son dönemlerde Sevda Türküsev, çeşitli üniversiteler ve okullarda gençlere kişisel gelişim, başarı, motivasyon ve liderlik konulu paneller, konferanslar vermektedir. Aile içi iletişim, kişisel gelişim, medyanın etkisi ve iş hayatında başarı konularında seminerler, paneller, konferanslar ve eğitimler düzenlemektedir.

Sevda Türküsev, halen sosyal medya hesapları üzerinden gündeme dair yorumlarını aktif bir şekilde paylaşmakta, TV yorumculuğu, kişisel gelişim danışmanlığı, kurumsal ve bireysel danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Haberin Devamı

Sevda Türküsev, TGRT Haber'de "Bilmedikleriniz" programında hafta içi her gün Erol Köse ile birlikte gündeme dair yorumlar yapmıştır.

Sevda Türküsev, 19 yaşında evlenmiş ve bu evlilikten bir erkek çocuk sahibi olmuştur. Daha sonra 25 yaşında eşinden ayrılarak oğluyla birlikte hayat mücadelesine devam etmiştir.

BAKMADAN GEÇME!