Serdar Ortaç'ın eski karısı Chloe Loughnan kimdir, nereli?

Güncelleme Tarihi:

Serdar Ortaçın eski karısı Chloe Loughnan kimdir, nereli
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2023 11:26

Serdar Ortaç'ın eski karısı Chloe Loughnan, magazin gündemine konu olmasının ardından araştırılan isim olmaya başladı. İrlandalı bir manken olan Chloe Loughnan, bir dönem oyunculuk da yapmıştı. Peki, Serdar Ortaç'ın eski karısı Chloe Loughnan kimdir, nereli? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Chloe Loughnan, 1992 yılında İrlanda’da Cork City’e bağlı Blackrock köyünde dünyaya geldi. Annesi Lucy Loughnan, babası Jason Loughnan’dır. İrlanda üniversitesi Gazetecilik bölümünü yarıda bıraktı. Üniversite eğitimi sırasında Paris’te bulunan bir mankenlik ajansı tarafından modellik teklifi alarak Fransa’ya davet edildi bu sebeple eğitim hayatına devam edemedi.

Paris’te modellik yaparken daha sonra 2011 yılında ziyaret için geldiği İstanbul’da ve Cengiz Abazoğlu defilesinden sonra Serdar Ortaç ile tanışarak yaşadığı ciddi ilişkinin ardından İstanbul’da kalmaya karar verdi.

Chloe Loughnan, şarkıcı Serdar Ortaç’ın kliplerinde de oynadı.

Chloe Loughnan, 2014 yılında “Beyaz Karanfil” dizisinde Berrak karakterini canlandırırken Kenan Çoban, Hakan Boyav, Ali Sürmeli, Erdem Ergüney, Çağlar Ertuğrul, Seda Demir ile birlikte rol aldı.

Haberin Devamı

Chloe Loughnan, 6 Haziran 2014 tarihinde şarkıcı Serdar Ortaç ile evlendi. Nikahını Mustafa Sarıgül'ün oğlu Şişli Belediyesi Başkan Vekili Emir Sarıgül kıydı.

Fimleri ve Dizileri :
2014 - Beyaz Karanfil (Berrak) (TV Dizisi)

BAKMADAN GEÇME!