Şebnem Kısaparmak kimdir, kaç yaşında, nereli? Fatih Kısaparmak'ın eşi Şebnem Kısaparmak'ın hayatı

Güncelleme Tarihi:

Şebnem Kısaparmak kimdir, kaç yaşında, nereli Fatih Kısaparmakın eşi Şebnem Kısaparmakın hayatı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2022 17:29

Türk halk müziği sanatçısı, besteci ve söz yazarı Fatih Kısaparmak Şarkılar Bizi Söyler programının konuğu oluyor. Programa eşi Sebnem Kısaparmak ve oğlu Kaan Kısaparmak da katılırken, sunucu Şebnem Kısaparmak'ın hayatı izleyenler tarafından merak edildi. Peki, Şebnem Kısaparmak kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Fatih Kısaparmak'ın eşi Şebnem Kısaparmak hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Usta sanatçı Fatih Kısaparmak Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Kendi gibi halk müziği şarkıları seslendiren eşi Şebnem Kısaparmak da programa katılacak. Peki, haber spikeri ve sunucu Şebnem Kısaparmak kimdir, kaç yaşında, nereli?

ŞEBNEM KISAPARMAK KİMDİR?

Şebnem Ergür Kısaparmak ya da bilinen adıyla Şebnem Kısaparmak 1969 yılında Ankara'da doğmuştur. Başta TRT olmak üzere çeşitli kanallarda Haber Spikerliği ve sunuculuk yapmıştır. Genç yaşlarda mesleğe başladığı TRT'den Kanal 6'ya geçmiş ve uzun süre bu kanalda Haberleri sunmuştur. 1997'de TGRT'de yayınlanan İskele Sokak isimli dizide bir haber spikeri rolünde oynamıştır. Sonraki yıllarda Kanal 7'ye geçmiştir. Kanal 7'de bir dönem Haberleri sunmuş daha sonra gündüz kuşağında yayınlanan kadın programları ve Eğlence Programları hazırlayıp sunmuştur. Şiir yazmayı seven Şebnem Kısaparmak ayrıca kendi sesiyle okuduğu şiir albümleri'de çıkarmıştır. Fatih Kısaparmak ile Evli olan Şebnem Kısaparmak'ın bu evliliğinden Ozan ve Kaan adında iki oğlu bulunmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!