Şapkalarıyla pişti oldular

Güncelleme Tarihi:

Şapkalarıyla pişti oldular
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 20:23

Kelebek yazarı Sibel Arna, “Kiralık Aşk” dizisinin “Yasemin” karakterini canlandıran Sinem Öztürk’ün en son yayınlanan bölümde taktığı şapka ve aynı şapkayı günler önce sunuculuğunu üstlendiği “İşte benim Stilim” programında takan Öykü Serter hakkında açıklamalar yaptı ve bakın ünlülere kaç puan verdi? Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Sibel Arna dizilerdeki kıyafetleri yorumladı Önce “Kiralık Aşk” dizisindeki Yasemin karakterinin yani Sinem Öztürk’ün taktığı şapka dikkatimi çekti.

Mini bir siyah elbisenin üzerine taktığı şapka ile Koriş’i canlandıran Onur Büyüktopçu’nun fotoğraf sergisinin açılışına giden Yasemin’in elbisesini fazla kısa, şapkasını ise sergi açılışı için abartılı buldum. Dizideki aşkı Sinan’la tutkulu bir şekilde selamlaşıp, birbirlerini yanakla dudak arasındaki o kritik bölgeden öperken, Allah muhafaza şapkanın uzun tüyü Salih Bademci’nin gözüne girecek zannettim. Bu gibi durumlarda sanatseverin sanat ile aşık atmaya çalıştığı hissine kapılıyorum.

Şapkalarıyla pişti oldular

Haberin Devamı

Moda haftasında defile izlemeye gidenlerde de aynı telaş oluyor. Podyumdaki modellerden geri kalmamak adına en yüksek topuklar giyiliyor, en yoğun makyajlar yapılıyor, en iddialı elbiseler kuşanılıyor. Halbuki hanımlar; bir kot, bir tişört ve spor ayakkabıyla da defile izlenebiliyor.

Keşke Yasemin’in stilisti izin verseydi de sergiyi izlemeye gelenler şapkaya değil fotoğraflara fokus olabilseydi. Ama biz ekran karşısında bile gözümüzü alamayıp rahmetli Levent Kırca’nın “Ne koydun la kafana” repliğini tekrarlayıp durduk. O uzun tüy, çıkabilen bir şey mi bilmiyorum ama olmasaydı kesinlikle benden yüksek not alırdı.

Şapkalarıyla pişti oldular

Nitekim aynı şapkayı bundan altı hafta önce İşte Benim Stilim programında takan Öykü Serter’i çok beğendim. Siyah İspanyol paça bir pantolonun üzerine, beyaz V yaka salaş bir tişörtle taktığı haline bayıldım. Hem malum program bir şov programı olduğu için hem de kıyafeti çok sade olduğu için uzun tüy asla gözüme batmadı.

Şapkanın tasarımcısı Türkiye için büyük bir yetenek olan Merve Bayındır. Ben de yaptığı her şapkanın bir sanat eseri olduğunu düşünüyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!