Şampiyonlar belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2023 16:51

2023 Yılı Engel Atlama Türkiye Şampiyonası Yarışmaları 8-11 Haziran tarihleri arasında Kemer Country Club ev sahipliğinde düzenlendi. Türkiye’nin en iyi binicilerinin yarıştığı şampiyonanın kazananları final günü düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Haberin Devamı

2023 Yılı Engel Atlama Türkiye Şampiyonası Yarışmaları Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından 08-11 Haziran 2023 tarihleri arasında Kemer Country Club ev sahipliğinde düzenlendi.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen en iyi binicilerin 3 gün boyunca kıyasıya yarıştığı şampiyona sonucunda,
5 Yaşlı Atlar Türkiye Şampiyonu Başkent Binicilik Kulübü Sporcusu Kaan Kızılkaplan – Gambler K isimli atı ile
6 Yaşlı Atlar Türkiye Şampiyonu Ankara Atlı Spor Kulübü Sporcusu Ramazan Akçatepe – Merryement JJS isimli atı ile
7 Yaşlı Atlar Türkiye Şampiyonu Kemer Country Club Sporcusu Oğuz Dalmış – Chapeau RBF Z isimli atı ile,
Yıldız Sporcular Türkiye Şampiyonu Ankara Binicilik İhtisas Kulübü Sporcusu Mahmut Kağan Doğan – Alvaro 121 isimli atı ile,
Genç Sporcular Türkiye Şampiyonu İzmir’den ferdi olarak yarışan Ceren Ertöz - Cash It isimli atı ile
Yetişkin Pro Sporcular Türkiye Şampiyonu Siec Binicilik Kulübü sporcusu Sevil Sabancı Sabancı - Air Force One 19 isimli atı ile
U25 Sporcular Türkiye Şampiyonu İstanbul Atlı Spor Kulübü Sporcusu Sinan Metin Gürdoğan - Hublot HX isimli atı ile

Haberin Devamı

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDULAR.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türkiye Binicilik Federasyonu'nun kuruluşunun 100. yılı olması nedeniyle oldukça önemli bir yıla denk gelen yarışmalar büyük coşkuyla "Yıldız, Genç, Genç Yetişkin, Yetişkin Pro ve Genç Atlar" kategorilerinde büyük coşkuyla geçti ve TRT Spor Yıldız kanalından ve Türkiye’nin en özel radyolarından bir olan Radyo D’de canlı olarak yayınladı.

Şampiyonlar belli oldu

Sporculara ödülleri Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Hasan Engin Tuncer, Genel Sekreteri Bilun Biber ve Kemer Country Atlı Spor Kulübü Direktörü Ela Açar tarafından takdim edildi.

Şampiyonlar belli oldu

4 gün boyunca yarışma heyecanının yanı sıra tüm katılımcı ve misafirler Şampiyona boyunca yarışma sponsoru LEXUS ’un modellerini tanıma ve test sürüşü yapma imkanına sahip oldu.

BAKMADAN GEÇME!