Robert De Niro ve Al Pacino yeniden bir arada

Güncelleme Tarihi:

Robert De Niro ve Al Pacino yeniden bir arada
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2015 07:27

Hollywood'un iki dev ismi yeniden bir arada: Al Pacino ve Robert De Niro, yapımına başlanan 'I Heard You Paint Houses' adlı filmde buluşuyor. Üstelik, Martin Scorsese yönetmenliğinde...

Haberin Devamı

Birlikte birçok kült yapıma imza atan iki Oscarlı usta Martin Scorsese ve Robert De Niro, yeni bir film için tekrar buluşuyor.

Hollywood'un uzun süredir konuştuğu 'I Heard You Paint Houses' adlı yapım, Amerika'nın gelmiş geçmiş en büyük mafya ailelerinden birini anlatıyor.

Robert De Niro ve Al Pacino yeniden bir arada

Bir televizyo programında yeni filminde Al Pacino ile çalışacağını doğrulayan De Niro, çekimlere gelecek yıl başlanacağını müjdeledi.

Kadroya katılacak diğer oyuncular arasında Harvey Keitel ve Joe Pesci de var.

Robert De Niro ve Al Pacino yeniden bir arada

 

2 EFSANE, 3 FİLM
- De Niro ve Al Pacino, ilk kez 1974 yapımı 'Godfather II' filminde buluşmuştu. Filmin yönetmeni Francis Ford Coppalo idi.


- 1995 yılında Michael Mann'in senaryosunu yazıp yönettiği ve pek çok eleştirmenin o yıl 'En İyi Film Oscar'ın kazanması gerektiğine inandığı 'Heat/Büyük Hesaplaşma' adlı filmde yeniden bir araya geldiler. İkilinin performansı olağanüstü övgüler aldı.


- Ustaların üçüncü buluşması ise 2008 yılında, bir suç ve gerilim filmi olan 'Righteous Kill / Orijinal Cinayetler' adlı yapımda olmuştu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!