Ricky Gervais Altın Küre yeminini bozdu

Güncelleme Tarihi:

Ricky Gervais Altın Küre yeminini bozdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 12:37

Bir daha asla Altın Küre'yi sunmayacağını söyleyen Ricky Gervais, 2016 Ödül Töreni için fikrini değiştirdi. The Guardian'da yer alan habere göre Gervais, Justin Bieber ve Jodie Foster hakkındaki şakaları nedeniyle ateş topuna tutulan Gervais 'Ajansıma söyledim, bir daha beni buna bulaştırmayın, paraşütle atlamak gibi bir şey bu!' demişti.

Haberin Devamı

2012 yılında sunduğu Altın Küre Ödül Töreni'nden sonra eleştiri yağmuruna tutulduğu için 'Bir daha asla' diyen dünyaca ünlü komedyen Ricky Gervais sözünden döndü. NBC kanalında yayınlanacak tören öncesi, kanal sahibi Robert Greenblatt Gervais'in dört yıl aradan sonra yeniden Altın Küre'yi sunacağı için çok heyecanlı olduğunu söylüyor.

Ricky Gervais Altın Küre yeminini bozdu

54 yaşındaki İngiliz yazar, yönetmen ve komedyen Gervais, 2010 yılından itibaren düzenli olarak Altın Küre Ödül Töreni'ni sunmuştu. Gervais'in ödül törenlerindeki hemen her performansı sosyal medyada geniş yer buluyor. 

GERVAIS KORKUSUZ!

Ricky Gervais Altın Küre yeminini bozdu

Haberin Devamı

2015 Ödül Töreni'ni suna Tina Fey ve Amy Poehler hakkında NBC yönetimi, onların nispeten daga çekimser olduklarını, Gervais'in tamamen korkusuz olduğu için tercih sebebi olduğunu belirtiyor. 

Altın Küre Ödül Töreni 10 Ocak 2016 tarihinde yayınlanacak. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!