Özge Ulusoy mahkeme kararına isyan etti: Bu ceza artmalı

Güncelleme Tarihi:

Özge Ulusoy mahkeme kararına isyan etti: Bu ceza artmalı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2023 09:03

Özge Ulusoy, babası Haydar Ulusoy’a çarparak ölümüne neden olan sürücüye verilen 3 yıl 9 ay hapis cezasına isyan etti: “Bir kız kavgası bile 34 yılla yargılanıyor!”

Haberin Devamı

BİR GARİPLİK YOK MU?

Özge Ulusoy’un babası avukat Haydar Ulusoy’a (73) 4 Aralık 2022’de aracıyla çarparak ölümüne neden olan Elif Nasır’ın yargılandığı davada karar çıktı ve Nasır iyi hâl indirimiyle 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Karara tepki gösteren Ulusoy, “Bir kız kavgası 34 yılla yargılanıyorken, yaya geçidinde frene basmaksızın yüksek hızda adam öldürüp yalan söylemek, mahkemeyi yanıltmaya çalışmak 3 yıl 9 ay. Sizce de bir gariplik yok mu!” dedi. Dün “2. Sayfa”ya konuşan Ulusoy, hukuk mücadelesine devam edeceğini söyledi:

BAŞSAĞLIĞI DİLEMEDİLER

 “Babamı öldüren, kazadan 1 ay sonra alnına sürdüğü kurban kanıyla fotoğraflar paylaştı. İyi hâl indiriminden vazgeçilmesini ve bilinçli taksir olmasını isteyeceğiz mahkemeden. Hukuk savaşına devam ediyorum. Ağlamadığım gece yok. Annemin gözümün önünde eridiğini görüyorum. Karşı taraftan bir başsağlığı bile duymadım. Öyle bir vicdansızlığa denk geldik. Biz çok sağlıklı ve çok iyi bir babayı kaybettik. İyi bir babayı kaybetmek de çok zor bir şeydir. O yüzden cezanın artırılmasını istiyoruz.”

Haberin Devamı

ERKAN CAN’IN ÖLÜME YOL AÇMAMIŞ OLMASI MUCİZE

Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde alkollü şekilde araba kullanırken kaza yapan oyuncu Erkan Can hakkında da konuştu:
“Hepimizin çok sevdiği bir sanatçı. Eminim kendisi de görüntülerini izledikten sonra çok üzülmüştür. Bir ölüme yol açmamış olması mucize.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!