Oğuzhan Koç: Demet’in aşkı beni yendi

Güncelleme Tarihi:

Oğuzhan Koç: Demet’in aşkı beni yendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2022 07:29

“Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet” programına konuk olan Oğuzhan Koç, hem nişanlısı Demet Özdemir’e olan aşkını hem de bu ilişkinin hayatına neler kattığını anlattı.

Haberin Devamı

“Aşk Beni Yendi” adlı yeni şarkısını dinleyicileriyle buluşturan Oğuzhan Koç, Hürriyet’in YouTube kanalında yayınlanan “Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet” programına konuk oldu. 26 Ağustos’ta oyuncu Demet Özdemir’le evlenecek olan ünlü şarkıcı, programda single’ın adından yola çıkarak aşk hakkında konuştu: “Aşkın beni yendiği çok ortada. Her şeyiyle. Şarkının adı da ‘Aşk Beni Yendi’. Kalpten, ruhtan öyle geldi. Bence birini çok sevmek insanı çok daha üretken hale getiriyor. Hakikaten birine aşkla bağlıysan o sana şarkılar yazdırıyor. Ben de bunun pozitif yansımalarını çok daha fazla görüyorum.”

Oğuzhan Koç: Demet’in aşkı beni yendi

EN ENERJİK EN POZİTİF KİŞİ

Haberin Devamı

Demet Özdemir için “Demet çok gerçek biri. Tanıdığım en gerçek, en enerjik, en pozitif insan olabilir” diyen Oğuzhan Koç, “Sevgilinin odasında bir obje olsan, ne olurdun?” sorusunu da şöyle yanıtladı: “Sevgilimin odasında bir obje olsam ayna olurdum. Yansıyayım ona, kendini göstereyim.”

ÜÇ ADAM’IN YAKIŞIKLISI OLMAK KOLAYDI

Kariyerine “Çok Güzel Hareketler” programıyla başlayan Oğuzhan Koç, “O programdaki o skeçleri yazan, orada oynayan eğlenceli adamım ama evet, mum ışığının başında gitarla o şarkıyı söylemeye bayılan da benim” dedi. Ünlü şarkıcı, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile birlikte kurdukları ‘Üç Adam’ ekibi hakkında da esprili konuştu: “Üç Adam arasında yakışıklı olmak kolaydı. Çok zorlanmadım. Üç Adam’ın yakışıklısı olduğum için de kimse madalya takmadı bana.”

EVET, İYİ AİLE ÇOCUĞUYUM

Oğuzhan Koç, “iyi aile çocuğu” imajı hakkında şu yorumu yaptı: “Evet, iyi aile çocuğuyum ben. Doğru tespit. Beni önceden tanımayan insanlarla sonradan samimi olduğumuzda ‘Tam beklediğim gibi biri çıktın’ sözünü çok duyuyorum.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!