Ne güzel şehirsin İstanbul

Güncelleme Tarihi:

Ne güzel şehirsin İstanbul
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2024 11:22

Demet Şener geçen cumartesi sevgilisi Tolga Arman’la Beyoğlu turuna çıktı.

Haberin Devamı

Ünlü manken, keyifli günün fotoğraflarını Instagram sayfasına “Beyoğlu’nda yeme-içme günü yaptık. Ne güzel bir şehirsin sen İstanbul” mesajıyla ekledi.

Ne güzel şehirsin İstanbul

Londra tatili

Sevgilisi Hakan Sabancı’yla sık sık yurtdışı tatillerine çıkan Hande Erçel’in yeni durağı Londra oldu. Ünlü oyuncu, tatil fotoğraflarını Instagram sayfasına ekledi. Erçel giyim tarzıyla dikkat çekti.

Ne güzel şehirsin İstanbul

İğneden korkuyorum estetik yaptıramam

Berkay önceki gece Maslak 1453’teki Yeni Gazino’da sahne aldı. Öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen şarkıcı, gündemindeki projelerle ilgili “YouTube’a yeni şarkılar yüklüyoruz bu sıralar. Birçok ismi misafir ediyoruz. Televizyon programı, dizi teklifleri de geliyor ama ben zaten haftada 2-3 gün şehir dışı konserlerindeyim. Arta kalan vakitlerde de ailemle olmaya özen gösteriyorum” dedi. Berkay, erkek meslektaşlarının yaptırdığı estetikler hakkında da şöyle konuştu: “Ben yaptıramıyorum, çünkü iğneden korkuyorum. Götürdüler birkaç kere ama benlik değil, yaptıramadım. İşin içinde iğne ve kesilme durumu yoksa olabilir. Fakat ben yaş almaktan keyif alan birisiyim.” (Sayit DURMAZ)

Haberin Devamı

Ne güzel şehirsin İstanbul

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!