Murda evli mi, eşi kim?

Güncelleme Tarihi:

Murda evli mi, eşi kim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2023 17:06

Murda evli mi sorusu, popüler rap müziği sanatçısının paylaşımları dolayısıyla merak konusu oluyor. Paylaşımlarında sürekli olarak kızına yer veren Murda, eşini paylaşmaması dolayısıyla merak konusu olmuştu. Peki, Murda evli mi, eşi kim? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

Sosyal medya paylaşımlarında sadece çocuğuna yer vermesi ve eşini paylaşmaması üzerine hayranlarının merak katsayısını arttıran Murda, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Konuşanlar isimli programa katılan Murda, Hasan Can Kaya'nın sorusu üzerine çocuklarının annesi hakkındaki soruya yanıt verdi. 

MURDA EVLİ Mİ?

Hasan Can Kaya'nın Murda'ya 'Nikah kıymadın ama çocuk sahibisin, yani evlenip boşanmada yok' demesi üzerine Murda, 'Modern Hayat' yanıtını verdi.

Murda'nın bu itirafı gündem oldu. Murda, evlatlarının annesi ile resmi nikah yapmadığını, evlilik dışı hayat sürdüğünü itiraf etti.

MURDA'NIN EŞİ KİM?

Partneri ile ilgili pek fazla yapmayan Murda, ilişkisini gizli bir şekilde sürdürüyor. Murda'nın bir şarkısında "Paylaşım karımı benim özelim" sözlerine yer verdiği de biliniyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!