Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Müge Anlının eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2022 11:11

Şinasi Yüzbaşıoğlu kariyeri ve hayatı ile merak ediliyor. 25 Haziran’da sade bir nikah töreni ile dünya evine giren Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu çifti hayranları yakın markaja alınmıştı. Programında evleneceğini duyuran Müge Anlı, kısa süre sonra birlikteliklerini evlilikle taçlandırmışlardı. Peki, Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? sorusu son günlerin öne çıkan konularından oldu. Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun hayatı ve kariyeri sunucu Müge Anlı'nın evlilik yaşamasının akabinde gündeme geldi. Müge Anlı'nın evleneceğini ve nikah tarihinin belli olduğu açıklamasının ardından tüm dikkatler damat adayına çevrilmişti. Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu, geçtiğimiz Haziran ayında hayatlarını birleştirmişti. Peki, Şinasi Yüzbaşıoğlu nereli? İşte, Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında bazı bilgiler..

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİMDİR?

Şinasi Yüzbaşıoğlu, 10 Nisan 1963 Adana doğumludur. Liseden sonra polis olan Yüzbaşıoğlu, bir dönem Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde ve daha sonra Adana Emniyet Müdürlüğü'nde görev aldı. 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanmıştır. Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürüdür.

BAKMADAN GEÇME!