Mucize Doktor'un Doruk'u Hakan Kurtaş kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Mucize Doktorun Doruku Hakan Kurtaş kimdir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2020 15:12

Mucize Doktor dizisine Doruk karakteri ile katılan Hakan Kurtaş, dizinin yeni bölümlerinde Berhayat Hastanesi'nin yeni bir üyesi olarak yer alacak. Ali Vefa ile çok yıldızı barışmayacak olana Doruk, bazı zamanlarda ise ondan daha iyi olduğunu kanıtlamaya çalışacak. Peki, Mucize Doktor dizisinin Doruk'u Hakan Kurtaş kimdir? İşte, o isim hakkında merak edilen bazı bilgiler

Haberin Devamı

Hakan Kurtaş'ın canlandıracağı sürprizli ve zor geçmişiyle ön plana çıkacak Doruk, Berhayat Hastanesi’nde yeni doktor rolünü üstlenecek. Peki, Mucize Doktor'un Doruk'u Hakan Kurtaş kimdir? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler 

Hakan Kurtaş, 7 Eylül 1988, İzmir doğumludur. Lise öğrenimini Bursa Anadolu Lisesi'nde tamamladıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur.

Tiyatro'ya ortaokulda ilgi duymaya başlayan Kurtaş, lise döneminde bu işi yapmaya devam etti. 2010 yılında DOT Tiyatrosu'nun Punk Rock oyununda yer aldı. Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde basketbol da oynadı. Karikatürler çizdi, müzikle uğraştı. Bir dönem Leman, Uykusuz mizah ve karikatür dergilerinde karikatürleri yayımlanmıştır.

Haberin Devamı

2013 yılında arkadaşları Ulaş Tuna Astepe ve Cem Tunçer ile birlikte Bir Aralık adlı müzik grubu kurdular. Kurtaş bu müzik grubunda hem söz yazıp beste yapıyor, hem de gitar çalıp şarkı söylüyor.

Şimdiye dek 16 film ve dizide rol alan Hakan Kurtaş, 2018’de Show Tv ekranlarına gelen Çarpışma adlı dizide Demir karakterini canlandırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!