Metin Yıldız kimdir, sağlık durumu nasıl? Metin Yıldız kalp krizi geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Metin Yıldız kimdir, sağlık durumu nasıl Metin Yıldız kalp krizi geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2022 10:42

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programındaki skeçlerle tanınan Metin Yıldız, sağlık sorunu ile gündeme geldi. Ünlü oyuncu, geçirdiği kalp krizi ile sevenlerini korkuttu. Bunun üzerine sağlık durumu da merak konusu oldu. Peki Metin Yıldız kimdir, sağlık durumu nasıl? İşte Metin Yıldız'ın sağlık durumu hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programındaki skeçlerle adından söz ettiren Metin Yıldız, sevenlerini korkuttu. Oyuncu, evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Metin Yıldız'ın sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyor.

METİN YILDIZ'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılan Metin Yıldız, hastaneden taburcu oldu. Oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

METİN YILDIZ KİMDİR?

Metin Yıldız, Fatsa, Orduludur. Memur bir ailenin ortanca çocuğudur. 1996 yılında profesyonel tiyatro hayatına başladı. Birçok tiyatro oyunu ve dizide rol aldıktan sonra Vizontele Tuuba (2003) ile birlikte BKM serüveni başladı.

2008-2011 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı TV programında rol aldı.

Haberin Devamı

Atv'de yayınlanan Alemin Kıralı adlı dizide Kubat Otuzşubat rolünü canlandırdı. Kadim Dostum dizisinde oynadı. 48 yaşındaki oyuncu, Kutsal Damacana, Neşeli Hayat ve Mucize filmlerinde de rol aldı.

2008 yılında Elvan Pınar'la hayatını birleştiren Metin Yıldız, 2013 yılında anlaşmalı olarak boşandı. 2021 yılında da uzun zamandır aşk yaşadığı Ceylan Yılmaz ile nikah masasına oturdu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!