Mauro Icardi, Eros için adalet istedi

Güncelleme Tarihi:

Mauro Icardi, Eros için adalet istedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2024 08:36

Galatasaray’da forma giyen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, Başakşehir’de canice öldürülen Eros adlı kedi için adalet çağrısında bulundu.

Haberin Devamı

HAYVANSEVERLER AYAĞA KALKTI

İstanbul-Başakşehir’deki bir sitenin asansöründe Eros adlı kediyi işkence ederek öldüren İbrahim Keloğlan’ın tahliye edilmesi büyük tepki çekmişti. Keloğlan’ın tutuksuz yargılanacağı davanın ikinci duruşması öncesinde, hayvanseverler sanığa en üst sınırdan ceza verilmesi için sosyal medyada #erosiçinadalet etiketiyle çok sayıda paylaşım yaptı. O isimlerden biri de Mauro Icardi’ydi.

 BUGÜN EROS’A YARIN BİZE

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı, iki kedisiyle birlikte çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşarak adalet çağrısında bulundu. Ünlü futbolcunun yanındaki kedilerden birinin boynunda “Bugün Eros’a, yarın bize” yazısı asılıydı. Icardi’nin paylaşımı büyük ses getirdi.

Cezası belli oldu

1 Ocak’ta yaşanan olayda; İbrahim Keloğlan 6 dakika boyunca Eros’u tekmeleyerek öldürmüş, o görüntüler infial yaratmıştı. 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan, ancak cezası ertelenerek tahliye edilen Keloğlan, itiraz üzerine yeniden yargılandı. Dün görülen duruşmada mahkeme, Keloğlan’a iyi hâl indirimiyle 2 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Keloğlan hakkında yurtdışı çıkış yasağı şeklinde adli kontrol hükümleri uygulandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!