Magazin konseyi yorumladı: Amaç acındırmak

Güncelleme Tarihi:

Magazin konseyi yorumladı: Amaç acındırmak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2024 10:18

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan Dilan Polat, Bakırköy’deki Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti. Polat’ın yaşadığı sağlık sorunları ve cezaevi koşulları nedeniyle felç kalabileceği iddia edildi. Yorumlarınızı alalım...

Haberin Devamı

Magazin konseyi yorumladı: Amaç acındırmak

Ömür Gedik: Sağlık sorunu yaşamasını tabii ki kimse istemez. Ama ihtimali kim öne sürmüş, ciddi bir komplikasyon var mıymış, hiç konuşulmuyor bile. O yüzden havada ve ciddiye alınmayan bir iddia olarak kalıyor gibi.

Orkun Ün: Bunlar algı operasyonu hep. Ama nafile operasyonlar. Fark ettiyseniz her hafta bir problemle çıkıyor karşımıza Dilan. Ne sanıyorlar merak ediyorum, böyle manipülasyonlarla tahliye olacağını mı? İlginç...

Savaş Özbey:  İşin tıbbi kısmını bilemem, kimsenin günahını almak istemem ama bana biraz acındırma amaçlı geliyor bu ifadeler. Umarım felç melç geçirmez, cezasını da çeker.

Haberin Devamı

Onur Baştürk: Davaya bakan savcının görev yeri değişti; onun dışında bu tür haberler fasa fiso. Böyle böyle farklı şekillerde gündemde kalma çabası, acındırma halleri.

Herkesin dozu kendine

Hadise’nin ve Merve Boluğur’un yeni yıla girerken paylaştığı fotoğraflar gündem oldu. Normal mi, erotizm dozu fazla mı...

Magazin konseyi yorumladı: Amaç acındırmak

Savaş Özbey: Merve Boluğur’u biraz antipatik buluyorum. O yüzden baştan aşağı erotizm olsa gözüm görmüyor, görmek istemiyor. Hadise’ye gelirsek... Erotizmini bilemem ama Mehmet Dinçerler’in annesi evde çayı gezdirip şakkıdı şakkıdı göbek atıyordur herhalde.

Ömür Gedik: Ben hiç sevmedim bu pozları, erotizmi bilemem, onu erkeklere sormalı ama bana sıcak ve sevimli gelmedi. Yeni yıla bunlarla girmek istemediğim için de hemen kapattım.

Orkun Ün: Gereksiz dersek, “Kime göre, neye göre?” sorusunu da sormamız lazım. Merve hiç gündemimde yok ama Hadise’nin pozları biraz iddialıydı. E insanın kendisini sevmesi ve güvenmesi de güzel be Konsey.

Onur Baştürk: Hadise’ninki güzeldi. Merve’ninki hiç olmamıştı. Fotoğrafların dozunu tartışmak da bana ayıp geliyor. Herkesin dozu kendine diyorum.

Haberin Devamı

İzleyenlere ekstra eğlence çıktı

“İbo Show”un yılbaşı bölümündeki filtre konukları flulaştırdı, adeta çocukluklarına geri döndürdü. Siz nasıl buldunuz bu tuhaf filtreyi? Kime yakışmış, kimde komik olmuş?

Magazin konseyi yorumladı: Amaç acındırmak

Ömür Gedik: Çok yakışmış bu filtre, bayıldım, izleyenlere de ekstra eğlence çıktı. Böyle devam etsinler.

Savaş Özbey: Kimseye yakışmamış canım. İnsanların kulakları, burunları görünmüyordu. En komiği de Hülya Avşar genç görünecek diye Aleyna’nın portakalda vitamin olmasıydı.

Orkun Ün: Çok net hiçbirine yakışmamış. Sanırım İbrahim Tatlıses yüzünden yapıyorlar o filtreyi. Ama konuk olan herkes de kurban oluyor doğal olarak. E alay konusu oldular işte… Bence artık azaltırlar o filtrenin seviyesini…

Haberin Devamı

Onur Baştürk: İbo Show hâlâ var mı? Peki TV filtresi de mi hâlâ var? Valla ben yılbaşı gecesi eski TRT yılbaşı programlarını açıp izledim aileyle. Herkes çok gerçek ve samimiydi.

Sen şarkı söylemeye devam et Aleyna

Aleyna Tilki bombalamaya devam ediyor. Cüneyt Özdemir’in programına katılan şarkıcı, “Beni öldürmeye çalışıyorlar” iddialarına “Beni susayım diye korkutmaya çalışıyorlar ama ben korkmam. Beni çöp gibi sahneye attılar” diye devam etti. Aleyna Tilki ne yapmaya çalışıyor?

Magazin konseyi yorumladı: Amaç acındırmak

Onur Baştürk: Daha neler neler dedi, yok prodüktörünü kasap bıçağıyla kesmişler, yok bir başkasının bacağı kopmuş, ayrıca bomba da patlamış. Ben anlamadım, Aleyna savaş bölgesinde mi sahne aldı? Nerelerde sahneye çıkmış böyle?

Haberin Devamı

Savaş Özbey:  İşin şu kısmını anlamıyorum. Aleyna daha çocuk yaştayken onu star yapan sektör şimdi niye düşman olmuş? Ayrıca Ömür sen daha iyi bilirsin. Sektör diye bir şey kaldı mı çağımızda? Yap şarkını, koy YouTube’a, patlasın gitsin.

Ömür Gedik: Savaş’ın sorusuna cevap olarak; sektör tabii ki var, prodüktörler, menajerler, orkestra, yol arkadaşları, sahne aldığın mekânlar çok önemli. Çünkü bu yapılan işte algı çok önemli. Hepimiz olumsuzluklar yaşadık. Tek tek anlatsak Fizan’a yol olur. Aleyna’ya tavsiyem; ilk çıktığı günlerde yaşadıklarını kenara bırakıp üretmeye, doğru adımlar atmaya ve sadece şarkı söylemeye devam etmesi.

Orkun Ün: Biraz abartmış mı, evet. Haklı yanları var mı, evet var. Birilerinden rahatsız Aleyna belli. Öyle tipler de maalesef her sektörde var. Alttan geleni görmezden gelen, istediği olmayınca ona sektörü dar eden tipler. Ama bunlarla pes ederek mücadele edilmez, aksine akıllı hamlelerle üzerine giderek mücadele etmek lazım. Aleyna taktik değiştirmeli.

Haberin Devamı

Eğleniyor, eğlendiriyor

Teoman’ın “Sigarayı bırakmayacağım, azaltacağım, az çalışacağım, spor yapacağım ve bol bol eğleneceğim” şeklindeki 2024 planlarına ne diyorsunuz?

Magazin konseyi yorumladı: Amaç acındırmak

Orkun Ün: Teoman son ayların trol makinesi. Bilerek yapıyor. Eğleniyor işte. Bu arada samimi mi? Bence samimi. Mutlaka yapacaktır da o dediklerinin bazılarını ama hepsini değil.

Ömür Gedik: Teoman bunları söylerken ne kadar da eğleniyor, bayılıyorum o haline. Saydıkları arasında en çok bol bol eğleneceğine inandım. Sigarayı keşke tamamen bıraksa. Daha az çalışmaz ama yine stüdyoda da olsa konserler başlayana kadar takılır.

Savaş Özbey: Aferin de bu yeni yıl kararları pek uygulanmıyor, daha ilk aydan savsaklanmaya başlıyor. Dileyelim ki Teoman başta sigarayı azaltmak olma üzere, kararlarında istikrarlı olsun.

Onur Baştürk: Teoman’ın 2024 planlarında daha çok müzik ve daha az konuşmak olsun bence.

Yılbaşı coşkusu diyelim

Yılbaşı programı çekimlerinde Meryem Uzerli’yle fazla yakınlaşan Murat Boz tepki aldı. Boz, Uzerli’nin saçını okşayarak elini omzuna attı. Uzerli ise hızlıca Boz’un elini omzundan alarak uzaklaştı. İki ünlü ismin yakın temasına yorumunuzu alalım.

Magazin konseyi yorumladı: Amaç acındırmak

Orkun Ün: Ben dokunan, sık sık temas eden insan sevmem. Bunu normal sohbetlerde de yapanlar var. Uzaklaş be kardeşim, temassız konuş. Bizler teması sadece ‘ödeme’ yaparken seven tipleriz. Gereksiz hareketler.

Ömür Gedik: Orkun’a harfiyen katılıyorum. Temas, sürekli dokunma; bunlardan rahatsız olur, nefret ederim. Seda Sayan gibi konuşacak olursam; “Hiç sevmem, uzaklaş git be adam!”

Onur Baştürk:
Bazı insanlar fazla temas sever, bazıları hak etmez. Murat’a da fazla yüklenmemek, sanki çok büyük günah işlemiş muamelesi yapmamak lazım.

Savaş Özbey: Muraz Boz o gece kımıl kımıldı. Yerinde duramıyor, diğer jürilerin başına dikiliyor, gidip sahneye oturuyordu falan. Eline koluna da pek hâkim değildi. Yılbaşı coşkusu diyelim, geçelim derim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!