'Lütfen çatıya pizza atmayın'

Güncelleme Tarihi:

Lütfen çatıya pizza atmayın
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2015 02:02

Breaking Bad dizisinin çekildiği evin çatısı pizza yağmuruna tutuldu.

Haberin Devamı

5 sezon boyunca izlenme rekorları kıran Breaking Bad dizisinin yankıları sürüyor. Dizide başkarakter Walter White’ın yaşadığı ev, bu kez bambaşka bir olaya sahne oldu.

Lütfen çatıya pizza atmayın

Bir sahnede evinin çatısına pizza atan Walter, Breaking Bad izleyicilerine ilham verdi. Bugünlerde aynı ev, sahneye atıfta bulunmak amacıyla pizza yağmuruna tutuluyor. Dizinin yapımcısı Vince Gilligan, hayranlardan bunu yapmamalarını rica ediyor.

Dizi bittikten sonra evi görmek için bölgeye akın eden turistler, evde yaşayan yaşlı kadından içeriye girmek için ricada bulunuyor. Yaşlı kadın hayranların ilgisinden ve evin fotoğraflarının çekilmesinden şikayetçi değil ama çatıya pizza atılmasından bıkmış durumda.

Haberin Devamı

Lütfen çatıya pizza atmayın

Bir radyo programında Breaking Bad hayranlarına seslenen Gilligan, “Dizi için ayrı bir ev inşa etmedik. White ailesinin dizide yaşadıkları ev gerçekten var. Burada yaşlı bir hanım yaşıyor. Bana ulaştı, evinin çatısına atılan pizzalardan bıktığını söyledi. Lütfen bir başkasının çatısına pizza atmaktan vazgeçin, bu hiç komik değil. Daha önce de defalarca yapılan bir şaka.”

BAKMADAN GEÇME!