Lana Del Rey'in ölüm korkusu

Güncelleme Tarihi:

Lana Del Reyin ölüm korkusu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 13:07

Dünyaca ünlü ABD'li müzisyen Lana Del Rey'in başı Rus hayranlarıyla dertte. Rey, iki kadın hayranı tarafından tehdit edildiğini iddia ederek 24 saat boyunca yanında olacak bir koruma tuttu. Los Angeles polisi de ünlü şarkıcının evini olası bir saldırıya karşı izliyor.

Haberin Devamı

30 yaşındaki ünlü şarkıcı Lana Del Rey, TMZ'de yer alan bir habere göre bugünlerde oldukça sıkıntılı. 

Lana Del Reyin ölüm korkusu

Ünlü şarkıcı, iki Rus hayranı tarafından tehdit edildiği gerekçesiyle güvenlik önlemlerini arttırdı. Nataliia Krinitsyna ve Iuliia Vladimirovna Pozdina adındaki iki fan, iddiaya göre Rey'i adım adım takip ediyor. Hatta iki kadının, Rey'in taşındığı yeni evin de adresini buldukları ve şarkıcıyı gece yarısı uykusundan çığlıklar atarak uyandırdıkları da iddialar arasında.

'BENİ ÖLDÜRMEKLE TEHDİT EDİYORLAR' 

Lana Del Reyin ölüm korkusu

Haberin Devamı

Lana Del Rey, 'takıntılı' olduğunu söylediği fanlarının evinin dışında uyuduğunu, e-mail adresine şiddet içerikli postalar gönderdiklerini ve onu öldürmekle tehdit ettiklerini söylüyor.

MAHKEME KARARI ÇIKARTTI 

Lana Del Reyin ölüm korkusu

Öldürülme korkusu yaşayan Rey, iki kadın fanı için kendisine 90 metreden fazla yaklaşmamaları yönünde mahkeme kararı da çıkarttı. Los Angeles polisi ünlü sanatçının yeni evini de bu nedenle gözlem altında tutuyor. 

Lana Del Rey geçtiğimiz yıl da talihsiz olaylar yaşadı. Kasım ayında İtalyan fotoğrafçı sevgilisi Francesco Carrozzini'den ayrılan starın 2013 model Jaguar arabası da çalınmıştı. 

BAKMADAN GEÇME!