Kuruluş Osman Gonca Hatun kimdir? Belgin Şimşek kimdir, kaç yaşında? İşte oynadığı diziler ve filmler!

Güncelleme Tarihi:

Kuruluş Osman Gonca Hatun kimdir Belgin Şimşek kimdir, kaç yaşında İşte oynadığı diziler ve filmler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2023 17:29

Atv’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman yeni sezonuna 4 Ekim Çarşamba akşamı başlıyor. Oyuncu Belgin Şimşek de dizide Gonca Hatun karakterine hayat veriyor. Kuruluş Osman Gonca Hatun kimdir? sorusu da ekran karşısındaki izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Belgin Şimşek kimdir, kaç yaşında? İşte rol aldığı diziler ve filmler!

Haberin Devamı

KURULUŞ OSMAN GONCA HATUN KİMDİR?

Belgin Şimşek'in oynayacağı Gonca Hatun dizide Yakup Bey'in kızı olacak. Babası Yakup Bey'e sadıktır. Devletinin ikbali ve mutluluğunu çok önemser. Bunun için yapmayacağı şey yoktur.

BELGİN ŞİMŞEK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Belgin Şimşek 2000 yılında doğdu. Tiyatro eğitimi alan Belgin Şimşek, 24. Sadri Alışık Tiyatro ve sinema ödüllerinde ödül alarak dikkat çekmiştir. Aktif olarak tiyatro ile ilgilenen Belgin Şimşek, yetenekli oyunculuğu ile dikkat çekmektedir. Genç oyuncu, Belgin Şimşek 2019 yılında yapılan Sadri Alışık Kütür Merkezi cast sanat sınavında başarıyı yakalayarak burs alan öğrencilerden biri olmuştur ve oyunculuk eğitimini de Sadri Alışık Kütür Merkezinde burslu olarak tamamlamıştır. Ünlü oyuncunun ilk dizisi Benim Hayatım'dır. İkinci dizisi ise Tv8'de ekrana gelen Canım Annem dizisidir. Belgin Şimşek'in boyu 1,68 cm kilosu ise 53 kg'dır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!