Kurt Cobain'in kızı Frances Bean, Lana Del Rey'i eleştirdi

Güncelleme Tarihi:

Kurt Cobainin kızı Frances Bean, Lana Del Reyi eleştirdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2014 16:34

Nirvana'nın solisti Kurt Cobain öldüğünde, kızı Frances Bean daha çok küçüktü: 'Sevdiğiniz birinin ölmesi romantize edilmemeli'

Haberin Devamı

Kurt Cobain'in kızı Frances Bean, Lana Del Rey'in bir röportajında 'keşke ölseydim' demesini eleştirdi.

Lana Del Rey geçtiğimiz günlerde The Guardian'a verdiği röportajda ölmek istediğini söylemiş, ancak gazete bu demecin ardından bu cümlelerin belli bir amaçla söylenmediğini, doğal olarak sarfedildiğini belgelercesine röportajın ses kaydını yayınlamıştı.

Kurt Cobainin kızı Frances Bean, Lana Del Reyi eleştirdi


Kurt Cobain'in kızı Frances Bean Cobain ise, Lana'nın cümlesine eleştiri oklarını doğrulttu: 'Genç müzisyenlerin ölümü romantize edilecek bir şey değildir! diyen Cobain, 'Babamı asla tanıyamadım çünkü çok genç yaşında hayatına son verdi. Bu bir süre sonra bazı insanlar için 'cool' oldu. İşin aslı öyle değil. Yalnız tek bir hayatınız var. Bu insanlar hayatlarını harcıyorlar, onlardan biri olmayın' dedi.

Haberin Devamı

Cobain, Del Rey'i bu konuda uyardığını da sözlerine ekledi: 'Kendini harcamak için fazla yeteneklisin.' Kimseye saldırmadığını, Del Rey'e karşı da bir düşmanlık beslemediğini söyleyen Cobain, kişisel deneyimlerinden çok ders aldığını ifade ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!