Şarkıcı Keremcem'den köy okullarına büyük destek

Güncelleme Tarihi:

Şarkıcı Keremcemden köy okullarına büyük destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 15:58

Şu sıralar fenomen dizi ‘O Hayat Benim’ ile hayranlarının karşısına çıkan ünlüm şarkıcı Keremcem örnek bir davranışa imza attı. Ünlü şarkıcı ‘Forum Kütüphaneleri’ kapsamında başlatılan köy okulları için kitap toplama projesine destek verdi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Köy okulları için kitap toplama kampanyası ve kütüphane kurulumu projesi 6 ay önce Forum Trabzon’da Keremcem’in katılımıyla hayata geçirilmişti.

'Forum kütüphaneleri' adı altında başlatılan projede toplanan tüm kitaplarla önceki gün Trabzon’un Akçaabat bölgesinde bulunan Meşeli Ortaokulu’nda kurulan kütüphanenin açılışı gerçekleşti.

Çocukların katılımı ve sevinç çığlıklarıyla açılan projenin yapımcılığını Selçuk Kaya üstlendi.

Öğrencilerin Keremcem’e özel pankartlar ve resimler yaparak teşekkürlerini dile getirdikleri projede, okulda bulunan 250 öğrenci açılışı Keremcem’in şarkılarıyla kutladılar.

Proje ile alakalı Keremcem, “Çocuklar bizlerin geleceği! Onların eğitimlerine katkıda bulunabilmek bana haz veren bir duygu.. Eğitime her konuda destek olmaya çalışıyorum. Çocukların yüzlerindeki gülümsemenin sebebi olmak her şeye değer!” Dedi.

Haberin Devamı

Şarkıcı Keremcemden köy okullarına büyük destek

Keremcem kimdir?

28 Aralık 1977’de Muğla’nın Milas ilçesinde halen ailesinin oturduğu evde dünyaya geldi. Babasının deyimiyle kara-kuru çirkin bir çocuktu.

O’ndan 4 yıl önce doğan ablası beste’nin kardeş istemesi Keremcem’in dünyaya gelmesinin sebeplerinden biriydi.

Kocasına sonsuz aşkla bağlı olan annesinin oğluna onun ismi olan Cem adını vermek istemesi, babasının kerem adında ısrar etmesi Keremcem ismini oluşturdu. İsminin tam söylenmesi konusunda takıntılı olan Keremcem adını eksik söyleyen arkadaşlarını epey uğraştırdı.

İlkokul yılları en iyi arkadaşı kuzeniyle geçti.

Ortaokulu İzmir Özel Fatih Koleji’nde liseyi Muğla Turgut Reis Lisesi’nde okurken hard rock dinleyip kafa salladıkları, ucuz şarap içip sabahladıkları okul bahçesi müzikal değişimini sağladı.

1996 yılında Ege Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Blümü’nü kazandığında hayatında müzik dışında yeni bir sayfa açılacağını düşünüp korktu, ama mezun olduğunda okulun müzikten uzaklaştırmak yerine daha çok müziğin içine çektiğini farketti.

Haberin Devamı

Yıllarca birlikte müzik yaptığı arkadaşı Yunus (Adak) Keremcem’in İstanbul’a yerleşme arefesinde yeni yaptığı Eylül’ adlı şarkıyı dinlettiğinde İstanbul macerası daha da anlam kazanmıştı. Yonca Evcimik ile tanışması keskinleştiren etken oldu. Yoncimik O’na inanan ilk profesyonel oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!