Karsu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Sosyal medyadan duyurmuştu! Şarkıcı Karsu depremde halasını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Karsu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında Sosyal medyadan duyurmuştu  Şarkıcı Karsu depremde halasını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2023 17:23

Şarkıcı Karsu depremde yakınlarına ulaşamadığını takipçileriyle göz yaşları içerisinde paylaşmıştı. KArsu sevenleri gelişmeleri yakından takip ederken, Karsu'nun nenesi ile ilgili mutlu haber gelmişti. Aynı müjdeyi halası için de beklerken, Karsu'dan bu kez üzücü haber geldi. Karsu, depremde hayatını kaybeden halasını duygusal bir mesajla açıkladı. Peki, Karsu kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte merak edilenler...

Haberin Devamı

"MELEKSİN HALA MELEK"

Karsu instagram adresinden halasının vefatını şu sözlerle duyurdu: "Nur içinde yat HALACIM 💔 Rest in peace my lovely lovely aunt. We LOVE you!!! MELEKSIN HALA MELEK!"

Karsu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında Sosyal medyadan duyurmuştu  Şarkıcı Karsu depremde halasını kaybetti

NENESİ İÇİN MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Karsu depremin ardından nenesi ve halasının enkaz altında olduğunu göz yaşları içerisinde duyurmuştu. Depremde yapılan çalışmaların ardından nenesinin bulunduğu müjdesini, "Doğrulanmış NENEm bulundu! Allahım çok şükür. Dualarım sizinle " takipçileriyle paylaştı.

KARSU KİMDİR?

Karsu Dönmez, 19 Nisan 1990 tarihinde Hollanda'nın Amsterdam şehrinde Hatay'ın Karsu köyünden göç eden Türk kökenli anne Birgül ve baba Alpaslan Dönmez'in iki kızlarından biri olarak dünyaya geldi.

Haberin Devamı

Karsu, aktif müzik hayatına 16 yaşındayken babasının sahibi olduğu, Amsterdam'daki Kilim Restoran'ın müşterilerine piyano çalarak başladı.

Kısa süre içerisinde Concertgebouw’dan North Sea Jazz Festival’a ve hatta New York Carnegie Hall’a kadar önemli sahnelerde yer aldı.

Türk medyası, Karsu'ya ilk defa 2012 yılında Güneri Civaoğlu'nun sunduğu Şeffaf Oda programında yer verdi. Bu program sayesinde farklı bir kitleye ulaştı. Karsu, İstanbul Zorlu Center PSM, Ankara Caz Festivali, Alanya Caz Festivali ve Akbank Caz Festivali gibi organizasyonlarda birçok konser verdi. 2014-2015 yılları arasında From New York to Istanbul adında bir dünya turnesine çıktı.

Sanatçı, üç yıl çalışarak hazırladığı ve kendi ismini verdiği Karsu isimli dördüncü albümünü 10 Ekim 2019'da yayınladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!