Kaliteli oyun nasıl seçilir?

Güncelleme Tarihi:

Kaliteli oyun nasıl seçilir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 11:44

İyi bir oyunu fragmandan tanıyamazsın. Peki nasıl seçilir iyi oyun?

Haberin Devamı

Oyunların bizi bu dünyadan başka dünyalara götürmesi, hayatın acımasız gerçeklerinden uzaklaştırarak bizi farklı modlara sokması en büyük kaçış yollarından biri. Biz de ne yapıyoruz? Tabii ki bu uçsuz bucaksız oyun dünyasında yerimizi alıyoruz. Eğlenceli - keyifli, atraksiyonlu - gerilimli film gibi neredeyse her konudan ve alandan hayatımıza giren birçok oyun var. Stresini nasıl atmak istediğin ya da vaktini ne gibi oyunlarla değerlendirmek istediğin senin elinde ve kendine yepyeni bir dünya inşa ediyorsun. Kısacası oyuncu olmak insanın farklı farklı hayatlar yaşamasını sağlıyor. Tek düze, tek bir hayata takılıp kalmıyorsun.

Her şey iyi güzel ama bir de bu işin maliyetli bir boyutu var. Oyunları elde etmek için belli bir bedel ödüyoruz ve bu maliyet bazen çıkan oyun ile birleşince hayal kırıklığı doğuruyor. Bunu çözmenin en güzel yolu ise tabii ki sürekli yanıltan oyun fragmanları değil. Oyuncuların çektiği videoları seyretmek. İnceleme videoları sayesinde bir oyunu almadan önce hem oyuna dair bilgiler elde ediyoruz hem de nasıl oynayacağımızı keşfediyoruz. Sıfır risk ve sadece işin eğlence kısmı bize kalıyor. Bu arada youtuberları seyretmek de eğer video çeken oyuncunun muhabbeti güzelse daha keyifli oluyor. İncelenen oyun hoşuna giderse de alıp playstationunda, Xbox’unda  veya bilgisayarında tadını çıkarıyorsun.

Haberin Devamı

Sizi sıfır risk ile kaliteli oyuna götürecek favori oyuncularımızın kanal linklerini aşağıya bırakıyoruz. Eğer hala tanışmadıysanız onların kanallarına mutlaka göz atın.

Easter Gamers Tv

Kaliteli oyun nasıl seçilir

TuruncuLevye 

Kaliteli oyun nasıl seçilir

DrLeoOyunda 

Kaliteli oyun nasıl seçilir

Haberin Devamı

Selen Teksöz 

Kaliteli oyun nasıl seçilir

PG Gamers 

Kaliteli oyun nasıl seçilir

gerekeniyap.com tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!