Kadir Ezildi'nin anneannesi vefat etti, ünlü sunucudan ilk açıklama geldi... 'Hayatımın anlamını yitirdim'

Güncelleme Tarihi:

Kadir Ezildinin anneannesi vefat etti, ünlü sunucudan ilk açıklama geldi... Hayatımın anlamını yitirdim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2023 12:40

Ünlü fenomen ve sunucu Kadir Ezildi anneannesi Gülhanım Kaplan'ın ölümü ile yıkıldı. Temizlik Avcıları programını sunan Kadir Ezildi dün acı haberin yayılmasının ardından sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından duygusal bir video yayınlayarak takipçilerinden dua istedi. Peki, Kadir Ezildi'nin anneannesi kimdir, neden öldü? İşte yürek burkan paylaşım...

Haberin Devamı

"Temizlik Avcıları" isimli program ile adını duyuran daha sonra kariyerine sunucu olarak devam eden Kadir Ezildi'nin anneannesi Gülhanım Kaplan'ın geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Genç sunucunun anneannesine bir ev hediye ettiği, ancak Gülhan Kaplan’n yeni evinde sadece bir ay oturduğu öğrenildi. Kadir Ezildi anneannesi ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu: "Hayatımın anlamını yitirdim..."

"GÖZÜMÜN IŞIĞI SÖNDÜ"

Ünlü sunucu takipçileriyle paylaştığı sözlerle sevenlerine içini döktü. Kadil Ezildi instagram hesabından anneannesi Gülhanım Kaplan'ın kendi yarışmasına katıldığı videoyu yayınlayıp şu paylaşımı yaptı:

"Hayatımın anlamını yitirdim , bacım , arkadaşım , annem , sırdaşım ,gitti .gözümün ışı söndü . Oyy kadir dünya durdukça durasan dedin bana ama sen durmadın . Asansörlü ev istedin gezecem dedin ölünü bile merdiven indirdiler anamm . Yeni gelin gibi düzgüdüm evine doymadın . Ben şimdi kimin kapısını çalıyim kime bacı diyim ananem gözümün ışıgı . İçinemi dogduda bana , benden razımısın ana gurban ben size iyi baktım mı diye sordun bacı ben senden razıyım Rabbimde razı olsun Hayat devam edicek ama benim iki kolumda kırık , sen benim hep içimdesin , yeni evimi görmeden eşyalaramı bakmadan hayır duanı etmeden gitmedin . Ben sana sarılmaya kıyamazken sen ellerimde öldün . İçim taşıyo ananem ama amelinden öyle eminimki sen orası için hep çalıştın . Ben Dünya’da rahat ettirdim seni Rabbimde Ahirette ettirsin . Tüm mesajlarınız için teşekkürler ama şuan kimseye yazıcak halde degilim dualarınızj bekliyorum 🤲🏻♥️"

BAKMADAN GEÇME!