İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşında? İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu ile benzerliğiyle dikkat çekti

Güncelleme Tarihi:

İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşında İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu ile benzerliğiyle dikkat çekti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2022 10:46

İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu Merhaba filmi oyuncuları arasında yer alıyor. 2007 yılında geçirdiği trafik kazasında aramızdan ayrılan genç müzisyen Barış Akarsu’nun hayatı beyazperde de hayat buluyor. Filmde Barış Akarsu’yu canlandıracak olan İsmail Ege Şaşmaz paylaştığı fotoğrafta Akarsu’ya benzerliği ile dikkat çekti. Peki, İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Barış Akarsu Merhaba filminde sevilen ismi canlandıracak olan İsmail Ege Şaşmaz sosyal medyadaki paylaşımı ile gündem oldu. Şaşmaz filmdeki kostümleri ve makyajı ile olan bir fotoğrafını paylaştı. 1993 doğumlu olan İsmail Ege Şaşmaz’ın daha önce rol aldığı diziler arasında Güneşi Beklerken ve Sen Çal Kapımı da bulunuyor.

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR?

İsmail Ege Şaşmaz, 25 Kasım 1993 tarihinde Manisa'da dünyaya gelmiştir. İlk Oyunculuk Deneyimini Manisa Belediyesi Liseler Arası Tiyatro Yarışmasında Sınıfta Acil Servis İsimli Oyunla Başlamıştır. Polinas Anadolu ve Endüstri Meslek Lisesi mezunudur. Kariyerine Güneşi Beklerken isimli dönemin popüler dizisi ile adım atmıştır. diziden sonra ara dönemde bazı markaların reklam filmlerinde yer alan oyuncu daha sonra Serçe Sarayı isimli proje ile kamera karşısına geçmiştir.

Haberin Devamı

İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşında İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu ile benzerliğiyle dikkat çekti

Aktif oyunculuk yaşamına Günebakan dizisi ile devam eden bu dizide Rüzgar isimli bir karaktere hayat vermiştir. Fox'da yayınlanan Aşk Yalanı Sever ve TRT ekranlarında yayınlanan Mehmetçik Kutül Amare dizisinde ekran karşısına çıkan İsmail Ege Şaşmaz, Fox TV'de ekranlarda yer alan Sen Çal Kapımı isimli dizinde de rol aldı.

Genç oyuncu, 2021 yılında ise hayatını influencer Hande Ünal ile birleştirmiştir.

BAKMADAN GEÇME!