Heijan tutuklandı mı? Rapçi Heijan neden gözaltına alındı?

Güncelleme Tarihi:

Heijan tutuklandı mı Rapçi Heijan neden gözaltına alındı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2023 16:16

Heijan adı ile tanınan Rap müziği şarkıcısı Doğan Tarda, suç ve suçluyu övmek ve kliplerinde silah göstermek suçlarından gözaltına alındı. BIG ve CAC lakaplı şarkıcıların da yakalandığı operasyonda MUTİ lakaplı şarkıcının ise yakalama kararı bulunduğu öğrenildi. Peki, Heijan neden gözaltına alındı? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

Rap müzik yapan Heijan olarak tanınan Doğan Tarda, BIG olarak tanınan Samet Işık ile CAC lakaplı Şahan Terzioğlu organize suç örgütleri için şarkı yaptıkları, kliplerinde silah gösterdikleri, suç ve suçluyu övdükleri gerekçesiyle gözaltına alındı. Muti olarak tanınan Mücahit Doğan’ın hakkında ise yakalama kararı olduğu öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, rap müzik yapan Heijan lakaplı Doğan Tarda, BIG olarak bilinen Samet Işık ile CAC lakaplı Şahan Terzioğlu sosyal medya ve müzik sektöründe organize suç örgütleri adına rap şarkıları yapıldığı ve bu şarkıları örgüt üyelerinin sıklıkla paylaşarak örgütün sembolü haline getirdiği, şüphelilerin yapmış olduğu şarkılar ile suç örgütüne sosyal medya platformlarında destek verdiği belirledi.

Haberin Devamı

Ekipler rapçilerin kliplerinde de uzun namlulu silahlar kullandıklarını belirleyince 3 şarkıcıya suç ve suçluyu övme gerekçesiyle operasyon düzenledi. Operasyonda Heijan, BIG ve CAC gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 2 uzun namlulu silah ele geçirildi. 3 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ederken, Muti olarak tanınan Mücahit Doğan hakkında ise yakalama kararı olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!