Haluk Levent sözünü tuttu

Güncelleme Tarihi:

Haluk Levent  sözünü tuttu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2024 07:41

Haluk Levent geçen hafta Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in ailesine yardımcı oldu. Hasan Can Kaya ile ortak ev aldıklarını söyleyen Levent, eşyaların da Melek Mosso’dan geleceğini duyurdu.

Haberin Devamı

AHBAP Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, şehit Müslüm Özdemir’in depremzede ailesine verdiği ev sözünü tuttu.

12 Ocak’ta Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in ailesinin evi, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde yıkılmıştı.

Konteyner kentte kalan aile, zor ısındıkları için çadır kente geçiş yapmayı tercih etmişti. Levent de konserinden elde edilen gelirle Müslüm Özdemir’in ailesine ev alacaklarını belirtmişti:

“Şehit Müslüm Özdemir’in ailesinin ev hakkı mevcut. Bu konuda Kahramanmaraş Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer bizleri aydınlattı ama bizler de bir ucundan tutalım dedik. Bursa konserimin geliri ve Hasan Can Kaya kardeşimin bir gösteri hasılatıyla birlikte haftaya annemize bir ev alacağız.”

Haberin Devamı

Haluk Levent  sözünü tuttu

Melek Mosso - Hasan Can Kaya

EŞYALAR MELEK MOSSO’DAN

Haluk Levent önceki gün şehit Müslüm Özdemir’in ailesine 2+1 dairenin anahtarını teslim etti. Sanatçı, evin eşyalarını da Melek Mosso’nun karşılayacağını söyledi:

“12 Şubat ilçesi Tekerek Caddesi’nde 2+1 dairenin tapusunu aldılar. Ev yeni yapılmış. Deprem yönetmeliği evraklarını inceleyip teslim ettik. 3 gün içinde eve yerleşmiş olacaklar.Bölgede AHBAP gönüllülerine bu konuda desteğini esirgemeyen Kahramanmaraş Valimiz sayın Mükerrem Ünlüler’e, güzel indirim yapan ev sahibine, emlak komisyonu almayan emlakçı Taner Barışık’a, ev için ‘Nasıl destek olabilirim?’ diye yazan sanatçı, oyuncu ve spor dünyasından her arkadaşıma tek tek teşekkür ediyorum.”

BAKMADAN GEÇME!