Hakan Özoğuz'un hastalığı nedir, sağlık durumu nasıl? Hakan Özoğuz'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

Güncelleme Tarihi:

Hakan Özoğuzun hastalığı nedir, sağlık durumu nasıl Hakan Özoğuzdan sağlık durumuyla ilgili açıklama
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2022 15:16

Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz, geçtiğimiz günlerde hastalığıyla gündeme gelmişti. Hastalığı nedeniyle tedavi süreci devam eden Özoğuz sosyal medya hesabından son durumunu paylaştı. Peki, Hakan Özoğuz'un hastalığı ne, sağlık durumu nasıl? İşte son gelişmeler...

Haberin Devamı

Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz’un lenfoma nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki Athena Hakan'ın sağlık durumu hayranları tarafından merak konusu oldu.

Özoğuz, 11 Ağustos'ta sosyal medya hesabından, "Daha önce de paylaşmış olduğum rahatsızlığımın tedavisinden dolayı önümüzdeki konserlerin bazılarında yer alamayabilirim. Sahalarda görüşmek üzere arkadaşlar" açıklamasında bulunmuştu. Ancak 9 Eylül'de Harbiye Açıkhava konserine çıkarak hayranlarını sevindirmişti.

HAKAN ÖZOĞUZ'UN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Hakan Özoğuz, sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak "Öncelikle bana şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim, iyiki varsınız dostlar. Senelerdir sessiz bir şekilde izlenen hastalık, tedavi aşamasına geldiği için gerekenler yapılmakta ve iyi de geçiyor. Aralarda konserlerde birlikte olmaya devam edeceğiz. Görüşmek üzere" notunu paylaştı.

Haberin Devamı

Hakan Özoğuzun hastalığı nedir, sağlık durumu nasıl Hakan Özoğuzdan sağlık durumuyla ilgili açıklama

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!