Golf tutkunları Bodrum’da buluştu

Güncelleme Tarihi:

Golf tutkunları Bodrum’da buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2022 11:04

IN STREET Golf Cup, golf camiasını Bodrum’da bir araya getirdi. Turnuvada iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri yarıştı.

Haberin Devamı

IN STREET Golf Cup, golf camiasını Bodrum’daki Regnum Golf & Country Club’da bir araya getirdi. FLO Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan’ın ev sahipliğini üstlendiği ve sahaya çıktığı turnuvada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Golf Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Nihat Özdemir, Fikret Öztürk, Ayfer Toprak, Cemal Kalyoncu, Ali Nuri Türker, Erhan Kamışlı, Kıvanç Oktay, Bülent Ciritci, Beyhan Benardate, Birol Uygurlu, Burcu Mangör, Canan Edipoğlu, Kristina Özsoy gibi iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri buluştu.

Golf tutkunları Bodrum’da buluştu

İsmail Erdoğan - Mehmet Ziylan - Hasan Ceylan - Fikret Öztürk

2 gün süren turnuvada 120 isim yarıştı. Erkekler üç, kadınlar iki kategoride mücadele verirken başarılı organizasyonda gençler de ter döktü. Gross birinciliğini Hasan Ceylan kazanırken, gençlerde ise Zeynep Sualp birinciliğe ulaştı. Erkekler A Kategorisi’nde Damir Urakov, Erkekler B kategorisinde Özgür Cem Can birincilik kupasına uzandı. C Kategorisi’nde Cemal Demirören birinci oldu.

Haberin Devamı

Golf tutkunları Bodrum’da buluştu


Derin Irmak Kars - Hülya Kocadon - Ayla Toprak Zengin - Nazlı Erdoğan - Mert Sarı

 

 

BAKMADAN GEÇME!