Gerard Depardieu: İnsanların beni yüzde 100 sevmelerini istemedim

Güncelleme Tarihi:

Gerard Depardieu: İnsanların beni yüzde 100 sevmelerini istemedim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2015 01:05

Fransız sinemasının usta aktörlerinden Gerard Depardieu, önceki gün katıldığı bir radyo programında konuştu. Fransız hükümetinin, “vergi ödememek için, başka ülkelerde yaşıyor” eleştirisi sonrası vatandaşlıktan çıkarak, Vladamir Putin’in teklifiyle Rusya vatandaşı olan aktör, kariyeri boyunca çevirdiği 181 filmin yalnızca 15’iyle gurur duyduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Fransız sinemasının usta aktörlerinden Gerard Depardieu, katıldığı bir radyo programında, efsane aktris Catherine Denevue’ün, Fransız sinemasında bir star olmadığı düşüncesine tamamen katıldığını söyledi. Depardieu, Fransız politikacılardan da hiç haz etmediğini vurguladı.

“İşte tam da bu yüzden dilini bilmediğim bir ülkede( Rusya) yaşıyorum” diyen aktör, “çok kilolu hatta obez” yorumlarına istinaden kendisini şişman bulmadığını söyledi.

Kişiliğinden de bahseden aktör, her zaman dürüst olmadığını, yaşam yolculuğundaki raylardan sık sık çıktığını ve sapıttığını kabul ettiğini anlattı:

Gerard Depardieu: İnsanların beni yüzde 100 sevmelerini istemedim

“Zaten şu bahsettiğimiz raylardan çıkmayan insan tam bir asalıktır, bu sözlerim üzerine kimileri kızabilir bana ama hiçbir zaman insanların beni yüzde 100 sevmelerini istememişimdir.”

Haberin Devamı

Medyanın kendisini 'alkolik' olarak yaftaladığını söyleyen oyuncu, her zaman içki içmediğini vurgulayarak “Beni Fransa’nın en ünlü alkoliklerinden biri olarak gösterseler de, ben o kadar sık içen biri değilim, ben, yaşamak için içen ve yaşamın da alkolik yaptığı biriyim, pek suçlu sayılmam yani” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!