Filiz Akın sağlık durumu nasıl? İşte, Filiz Akın'ın son durumu hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Filiz Akın sağlık durumu nasıl İşte, Filiz Akının son durumu hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2023 11:52

Filiz Akın sağlık durumu ile gündemde yer alıyor. Sağlık sorunları nedeniyle bir süredir tedavi altında olduğunu ifade eden Filiz Akın, son durumu ile ilgili bazı bilgiler verdi. Peki, Filiz Akın'ın sağlık durumu nasıl? İşte, Filiz Akın'ın son durumu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Uzun zamandır sağlık sorunlarıyla mücadele eden Türk sinemasının efsane ismi Filiz Akın, sosyal medya hesabından hayranlarını üzen bir paylaşımda bulundu. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın geçtiğimiz günlerde, "O kadar ilaç ve tedaviye rağmen, daha iyi değilim. Doktoruma da sordum kan analizine göre serum takma durumu olacak gibi görünüyor" açıklamasında bulunmuştu. Daha önce defalarca ameliyat olan Akın zorlu günleri atlatamadı.

Akın, önceki gün sağlık durumu hakkında bir kez daha açıklamada bulundu. Sosyal medyadan sevenlerine bilgi veren usta oyuncu yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Dün serum takviyesinden sonra artık çok daha iyiyim. İyilik dilekleri için çok teşekkürler İçinde sevgi olan her dua merhem gibi iyileştirme konusunda ilaç gibi. Moral oldunuz İyi ki varsınız. Günaydın…"

BAKMADAN GEÇME!