Esra Özmen kimdir, kaç yaşında, kiminle evli? Esra Özmen'in hayatı hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Esra Özmen kimdir, kaç yaşında, kiminle evli Esra Özmenin hayatı hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2022 10:02

İmajıyla ve Seda Sayan'a yakınlığıyla son günlerin konuşulan isimlerinden olan Esra Özmen hakkında bilgiler merak edilmeye devam ediyor. 2. Sayfa programına konuk olan Esra Özmen izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Esra Özmen kimdir, kaç yaşında, kiminle evli? İşte Esra Özman hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Müzik kariyerine erken yaşlarda başlayan Esra Özmen, Seda Sayan'ın düğününde yer almasıyla dikkat çekmiştir. Sayan'ın yakın arkadaşı olan Esra Özmen naif kişiliğiyle de çok seviliyor. Esra Özmen yeni imajıyla 2. Sayfa programına konuk oldu. Peki, Esra Özmen kimdir, kiminle evli, kaç yaşında?

Esra Özmen kimdir, kaç yaşında, kiminle evli Esra Özmenin hayatı hakkında bilgiler

ESRA ÖZMEN KİMDİR?

Şarkıcı ve sunucu Esra Özmen, 28 Mart 1976 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Esra Özmen, Yüksek öğrenimini İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvarında tamamladı. Müziğe genç yaşlardan itibaren ilgi duyan Özmen, 19 yaşındayken şarkı söylemeye başladı. Şarkıcı, müzik sektörünün yanı sıra bir dönem televizyon sunuculuğu da yaptı. Esra Özmen katıldığı programlar ve sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla zaman zaman gündeme geliyor. Esra Özmen, kendisi gibi sanatçı olan Fuat Özdolgun ile evlidir.

BAKMADAN GEÇME!