Ekin Koç kimdir? Biyografi

Güncelleme Tarihi:

Ekin Koç kimdir Biyografi
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 10:34

Ekranların sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Sultan Ahmed karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Ekin Koç kimdir? nereli, kaç yaşında, rol aldığı dizi ve filmler neler? Ünlü oyuncu hakkında merak edilenler haberimizde…

Haberin Devamı

Oyunculuk kariyeri boyunca rol aldığı dizi ve film projelerinde başarılı işlere imza atan Ekin Koç, oyunculuğu olduğu kadar duruşu, kişiliği ve yakışıklılığı kadar da herkesin ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Şu sıralar Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Sultan Ahmed karakteriyle hayranlarının karşısına çıkan Koç’un merak edilen hayat hikayesini sizler için derledik.

İşte bilinmeyen yönleriyle Ekin Koç!

21 Haziran 1992 tarihinde Antalya’nın Alanya ilçesinde dünyaya gelmiştir. Bankacı Annesi Şefika KOÇ, Turizmci Babası Vehbi KOÇ Antalya Manavgat İlçesi yerlisi olan bir ailedir.

Ekin 5 yaşına geldiği zaman kardeşi Yetkin dünyaya merhaba demiştir. Yetkin ismini kardeşine Ekin tarafından verilmiştir.

Babasının işi dolayısı ile İlköğretimini farklı okullarda okuyarak tamamlayan Ekin KOÇ lise eğitimini Antalya’da Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesinde görmüştür.

Haberin Devamı

Liseden sonra ise sıkı bir çalışma döneminin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünü kazanmıştır. Şu anda bu okulda 2. sınıf öğrencisidir.

180 cm boyunda olan Ekin KOÇ sosyal bir kişiliğe sahip olup düzenli olarak Basketbol, Satranç, Tenis, Futbol ve gitar eğitimleri almıştır. 2011 Yılında İstanbul’da Akademi 35 Buçuk Sanat Evinden oyunculuk dersleri aldı.

Kariyer hayatı ise 2013 yılında “Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide rol alarak başlamıştır. Ardından Benim Adım Gültepe adlı dizide Seyfi Karakterini canlandırmış ve bu dizi ile tanınmıştır.

Genç kızların adeta sevgilisi haline gelen Ekin Koç son olarak Senden Bana Kalan adlı sinema filminde Özgür karakterini başarıyla canlandırmıştır.

Filmleri ve Dizileri :

2014 - Benim Adım Gültepe

2013 - Sana Bir Sır Vereceğim

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!