'Dünyanın en seksi kadını' bu şekilde mi konuşulacaktı?

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın en seksi kadını bu şekilde mi konuşulacaktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2016 15:46

Bollywood'un son dönemdeki en popüler kadın yıldızlarından Priyanka Chopra, erkek dergisi Maxim'in Haziran-Temmuz sayısı için poz verirken çok konuşulacağını tahmin etmiş olabilir. Ancak bu şekilde konuşulacağını biri söylese, muhtemelen kendisi de inanmazdı.

Haberin Devamı

Ülkesindeki ününe, son dönemde televizyon dizisi 'Quantico'da oynadığı rolle uluslararası bir boyut katan Chopra'nın Maxim fotoğraflarının sosyal medyayı ayağa kaldırmasının nedeni koltuk altı! 

Dünyanın en seksi kadını bu şekilde mi konuşulacaktı

Evet yanlış okumadınız, Twitter'da çok sayıda kullanıcı, "dünyanın en seksi kadını" sıfatıyla kapağa çıkarılan Chopra'nın fotoğrafında koltuk altının Photoshop marifetiyle pürüzsüzleştirilmesine tepkili... 

Kullanıcılar 33 yaşındaki yıldızın koltuk altının böyle görünmesini "gerçek dışı" olarak nitelendirirken bunun kadınlara görünümleri üzerinden baskı kurmanın bir sonraki aşaması olduğunu savundu.

Dünyanın en seksi kadını bu şekilde mi konuşulacaktı

Priyanka Chopra'nın Photoshop'suz koltuk altı

Haberin Devamı

Ancak kapak fotoğrafını kendi kişisel hesabından paylaşarak dolaşıma sokan Chopra, durumdan şikayetçi gibi görünmüyor. Zira henüz ne ondan ne de Maxim'den konuyla ilgili bir açıklama geldi.


Öte yandan Türkiye'de sosyal medya alemi koltuk altı Photoshop'u kavramına çok da yabancı değil. Daha önce de bir deodorant firmasının reklamında oynayan Beren Saat'in fotoğraflarında koltuk altının Photoshop'landığına dair tartışmalar yaşanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!