Düğün tarihi belli oldu! Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil evleniyor...

Güncelleme Tarihi:

Düğün tarihi belli oldu Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil evleniyor...
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2023 12:20

Nazım Akmandil’le evlilik hazırlığında olan Burcu Esmersoy, düğünü İtalya’da yapacak. Ünlü sunucu eylül ayında Portofino’da nikah masasına oturacak.

Haberin Devamı

Sevgilisi Nazım Akmandil’den İtalya’da evlilik teklifi alan Burcu Esmersoy, düğünü de İtalya'da yapacak.

Çift eylül ayında İtalya-Portofino’da nikah masasına oturacak.

İSTEDĞİ OTELDEN GERİ DÖNÜŞ OLDU

Burcu Esmersoy daha önce düğün tarihiyle ilgili şu açıklamayı yapmıştı: “İtalya’da bir otelde düğün yapılmıştı, mekânı çok beğenmiştim. ‘Burada mı evlensek’ demiştim. Otelden ‘2023’te görüşelim’ diye mail geldi. Otel dolu. Biz de ‘Düğününü iptal eden olursa bize haber verin’ dedik, bekliyoruz. İstediğim bir tarih var, onu ayarlamaya çalışıyorum. Görüşmelerimiz sürüyor.”

Düğün tarihi belli oldu Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil evleniyor...

UÇAKTA BAŞLAYAN AŞK

Burcu Esmersoy sevgilisi Nazım Akmandil ile tanışma hikayesini Ceyda Düvenci'ye anlatmıştı: "Bir sabah 8.15 uçağıyla Berlin'e uçarken, bomboş bir uçakta 2A ve 2B'ye oturduk biz. Boş uçakta yan yana! Uçak kalkmadan uyurum ben, yorucu bir tempoda çalıştığım için hep uyurum ben. Dikine uyuyabilen bir insanım, ne kadar hoş bir çocuk onun yanında uyumayayım şimdi horlarım ben diye, başka yere oturdum. Uçak indi, uçaktan indik, pasaport kuyruğuyla karşılaştım, 1 saat 45 dakika! O kuyrukta 2 tane Türk, konuşmaya başladık. Hikayeyi kimse bilmiyor, ilk kez anlatıyorum"

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!