Defne Samyeli ve Çağrı Telkıvıran aşkı belgelendi!

Güncelleme Tarihi:

Defne Samyeli ve Çağrı Telkıvıran aşkı belgelendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2023 10:02

İlk kez geçtiğimiz aylarda Armutlu’daki bir mekânda Çağrı Telkıvıran’la görüntülenen Defne Samyeli, aşk iddiasını yalanlamıştı.

Haberin Devamı

Sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla ilişkilerini ilan eden Telkıvıran ve Samyeli, önceki akşam Maslak’taki bir mekânda konser izledi.

İkili mekândan VIP araçla ayrıldı. Tüm çabalarına rağmen objektiflerden kaçamayan çift, Samyeli’nin Gayrettepe’deki evine gitti.

Defne Samyeli ve Çağrı Telkıvıran aşkı belgelendi

FAS DÖNÜŞÜ DEFNE SORUSU

Sinan Akçıl önceki akşam İstanbul Havalimanı’nda görüntülendi. Marakeş’ten geldiğini söyleyen ünlü şarkıcı, “Amsterdam konserim vardı. Oradan Paris’e geçtim. Sonra da Fas’a gittim. İlk kez gittim ülkeye, inanılmaz güzeldi” dedi. Sinan Akçıl’a bir dönem görüştüğü Samyeli’nin Çağrı Telkıvıran’la fotoğraf paylaşması hakkında ne düşündüğü soruldu.

Haberin Devamı

Defne Samyeli ve Çağrı Telkıvıran aşkı belgelendi

Sinan Akçıl soru üzerine gülerek şöyle dedi: “Hangi Çağrı? Bizim Çağrı mı? Ne güzel abi. Destekliyoruz kardeşimizi yıllardır Berkay’la. Mutluluklar dilerim, ne diyeyim yani? Çağrı bizim kardeşimiz, severiz. Paylaştıkları fotoğrafları da görmedim. Fas’ta daha güzel şeylere bakıyordum.” Akçıl, Samyeli’yle 1-2 ay görüşüp iletişimi bir anda kestiklerini açıklamıştı.

 

 

BAKMADAN GEÇME!