Damla Subaşı, Müge Işık'tan şikayetçi oldu: Tehdit ediliyorum!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2023 08:14

“SİHİRLİ Annem” dizisinde canlandırdığı ‘Tuğçe’ rolüyle tanınan Damla Ersubaşı, yakın arkadaşı Müge Işık’tan şikâyetçi oldu.

Haberin Devamı

Müge Işık, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Damla Ersubaşı’nın eşi Sönmez Işık’a müstehcen fotoğraflar gönderdiğini öne sürmüştü.

Eskişehir’de oturan oyuncu, iddiaların ardından avukatı Ali Ünal ile birlikte Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek şantaj, iftira, haberleşme ve özel hayatın gizliliğini ihlal, tehdit, kişisel verilerin kaydedilmesi ve verilerin hukuka aykırı ele geçirilmesi iddialarıyla Işık hakkında suç duyurusunda bulundu.

Damla Subaşı, Müge Işıktan şikayetçi oldu: Tehdit ediliyorum

TEHDİT EDİLİYORUM

Adliye çıkışı konuşan Ersubaşı, şöyle dedi:

“3 gündür çok sistematik bir şekilde tehdit ediliyorum. ‘Seni öldüreceğim’, ‘Şu kadar saat ömrün var’ gibi tehditlerin hepsinin delilleri var. Üstüme iftiralar atılıyor. Ben bugüne kadar hiç yüz kızartıcı bir davranışta bulunmadım. Kendi ayakları üzerinde duran ve iki çocuğuna bakan bir anneyim. Kadının kadına yaptığı şiddete maruz kalıyorum. Savcılığa şikâyette bulunduk, delilerimizi sunduk. Kimse kendi çamurunu benimle temizlemesin. Herkes iddiasını ispatlasın. Şu saatten sonra kimse beni uzlaşalım, davayı geri çek diye aramasın. Adı geçen kim varsa, atılan iftiranın hesabını verecek.” 

Haberin Devamı

Damla Subaşı, Müge Işıktan şikayetçi oldu: Tehdit ediliyorum

BAKMADAN GEÇME!