Çocuklarla piknik

Güncelleme Tarihi:

Çocuklarla piknik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2024 12:50

Alişan, hafta sonunu çocukları Burak, Eliz ve yeğeni Ceylan’a ayırdı. Çocukları ve yeğenini Bebek Parkı’na götüren Alişan, onlarda çimler üzerinde oturup piknik yaptı.

Haberin Devamı

Oğlu Burak’ın “Bizi Bebek’e götür” dediğini söyleyen Alişan, “Bu bayram Mısır’a gideceğiz. Çocuklar öyle istedi. 4 gün yokuz. Bu bayram sahne almıyorum” dedi. (Behlül AYDIN)

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

Kapalı gişe oynadılar

Neslihan Yeldan ve Cenk Rofe, “No Name” isimli gösterilerini geçtiğimiz akşam Zorlu PSM Studio’da kapalı gişe oynadı.

Çocuklarla piknik

Gerçek hayatından yola çıkılarak, ünlü olamama serüveninin anlatıldığı müzikli, eğlenceli, interaktif gösteri “No Name” önceki akşam Zorlu PSM Studio sahnesindeydi. Neslihan Yeldan gösteride 14 farklı kadını canlandırdı. Yeşim Özsoy ve Itır Karabulut tarafından hikayeleştirilen oyunda Cenk Rofe de müzikleriyle Yeldan’a eşlik etti. Oyunun ekibi, sanatseverlerin gösterdiği ilgiden memnun olduklarını söyledi. (Sayit DURMAZ)

Haberin Devamı

Kıvanç konusunda yanlış anlaşıldım

90’ların unutulmaz ismi Tayfun Duygulu Cem Karaca Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Duygulu, katıldığı YouTube programında Kıvanç Tatlıtuğ’a benzetilmesiyle ilgili yaptığı açıklamalar hakkında yanlış anlaşıldığını ifade etti

Çocuklarla piknik

“Gerçekte orada, Kıvanç Tatlıtuğ’un en son yer aldığı dizideki karakterini çok sevdiğimi anlatmak istedim. Rolü ve tavırları ailesini sahiplenen yapısıyla, biraz sert mizacını kendime çok yakın buldum. Bana tam uygun bir dizi olduğuydu. Yanlış anlaşılma oldu. Herkesin kendi yapısı, karakteri, görseli var. İnsanlarımız Ramazan dolayısıyla galiba çok enteresan yorumlarda bulunmuşlar. Gençler için çok bir şey ifade etmeyebilirim ama beni eski sevenlerimden çok güzel cevaplar geldi...”

Uluslararası ödüller

Mert Yaran’ın yönettiği, Hamide Mete’nin kaleme aldığı kısa metrajlı film “Rüya” iki ayrı festivalden “uluslararası en iyi kısa film” ve “uluslararası en iyi senarist ve senaryo” ödüllerini aldı.

Haberin Devamı

Çocuklarla piknik

Sinan Görkem Gönel, Emine Arslantürk, Şaziye Gökmen, Haluk Yıldız, Eren Saygılı, Rıdvan Akdağ’ın rol aldığı film, Nijerya, Hindistan, Tayland ve İngiltere’de gösterime girerek ödüllerle döndü. Mert Yaran, “Üzerine çok çalıştığımız bir proje oldu. Karşılığını almak çok güzel bir duygu. Çok heyecanlıyız, filmimiz birçok ülkede gösterime girdi ve ödüller aldı. Ülkemizi yurtdışında temsil ettiğimiz için gururluyuz” dedi.

Şu an âşık değilim

Yonca Evcimik ve Özgür Aras, Gonca Vuslateri’nin YouTube kanalına konuk oldu.

Çocuklarla piknik

Evcimik, “Şu an âşık mısın?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Hayır değilim. Âşık olmak çok zor oldu artık. Hiç büyük konuşmak istemiyorum. Bugün evliliğe ‘hayır’ derim, yarın evlenirim. Tükürdüğümü yalamak istemem.” Özgür Aras ise disiplini Seda Sayan’dan öğrendiğini söyledi ve ekledi: “Yonca Evcimik de ailem gibidir.”

Haberin Devamı

‘Sadakatsiz’e gönderme

Kanal D’nin bir döneme damga vuran “Sadakatsiz” dizisinde rol alan Caner Cindoruk ve Melis Sezen, uzun zaman sonra İstanbul’daki bir davette buluştu.

Çocuklarla piknik

Dizide Derin ile Volkan adındaki sevgilileri canlandıran ikili, eski repliklerini söyledikleri bir video çekti. İkilinin videosu sosyal medyada kısa sürede birçok beğeni aldı.

Evlilik sürpriz

Şükrü Özyıldız önceki gün Bebek’te arkadaşlarıyla buluştu. Oyuncuya sevgilisi Sibil Çetinkaya da eşlik etti.

Çocuklarla piknik

Özyıldız, çıkışta ilişkisi hakkında “Her şey yolunda. Çok mutluyuz” dedi. Oyuncu, “Bu yaz sürpriz bir evlilik olur mu?” sorusuna “Adı üstünde sürpriz” yanıtını verdi. (Behlül AYDIN)

Haberin Devamı

Bebek’te yürüyüş

İstanbul Başakşehir FK’nin kalecisi Volkan Babacan, eşi Hilal Özdemir ile önceki gün güzel havanın tadını çıkardı.

Çocuklarla piknik

Bebek’te objektiflere yansıyan mutlu çiftin yanlarında köpekleri de vardı. Gazetecilere selam veren ikili, daha sonra yürüyüşlerine devam etti. (Behlül AYDIN)

Babam çok otoriterdi

Besta Açar, Eylül Aşkın’ın hazırlayıp sunduğu “Türkiye Haber Portalı” YouTube kanalına konuk oldu. Açar, babası Kayahan’ın çok disiplinli ve otoriter olduğunu söyledi:

Çocuklarla piknik

“Ders programı gibi her gün yapılacaklar listem vardı. Babamın gençlik hayali Galatasaray’a kaleci olmakmış. Pazar günleri maç günümüzdü, birlikte top oynardık. En çok özlem duyduğum şey, babamla dışarıya çok çıkmazdık. Her çocuk gibi sokakta onunla vakit geçirmek isterdim. Bunlar çok içimde kaldı.”

Spora koştu

Haberin Devamı

Bir süredir ekranlardan uzak olan Berrak Tüzünataç, boş zamanını spor yaparak değerlendiriyor.

Çocuklarla piknik

Haftanın 5 günü spora giden Tüzünataç, yaz için form tutuyor. Ünlü oyuncu önceki gün Kuruçeşme’de spor salonuna giderken görüntülendi. Oyuncu, uzun bir yürüyüşün ardından salona girdi. (Behlül AYDIN)

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!