Buse Varol kimdir, kaç yaşında, nereli? Alişan'ın eşi Buse Varol'dan samimi açıklamalar

Güncelleme Tarihi:

Buse Varol kimdir, kaç yaşında, nereli Alişanın eşi Buse Varoldan samimi açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2022 10:30

Alişan'ın eşi ve güzel oyuncu Buse Varol konuk olduğu 2. Sayfa programında samimi açıklamalarda bulundu. İlişkisinde yaşadığı kötü günleri geride bırakan Buse Varol, paylaşımlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Peki, Buse Varol kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Buse Varol dizileri ve açıklamaları...

Haberin Devamı

Buse Varol sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Açık sözlülüğü ve doğallığıyla çok beğenilen Buse Varol, konuğu olduğu 2. Sayfa programında yine doğal tavırlarıyla dikkat çekti. Paylaşımlarını çok fazla düşünmeden yaptığını söyleyen Buse Varol, " Hakkımda hakarete varan kötü yorumlarda bulunanları avukatıma ileterek yasal süreç başlatıyorum" dedi.

"ASLA ÖPÜŞMEM"

Ayrıca kariyerinden de bahseden Buse Varol, yeni bir film projesiyle geleceğinin müjdesiniz verdi. Oyunculuğu çok beğenilen Buse Varol, " Projelerde asla öpüşmem, bu evliliğimden önce de böyleydi" dedi. 

BUSE VAROL KİMDİR?

25 Mart 1990 tarihinde dünyaya gelen Buse Varol aslen Manisalıdır. Üniversiteyi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik tamamladı. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan dershanede stajyerlik yaptı. 2012 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasıyla ise bambaşka bir kariyere adım attı.

Haberin Devamı

İlk dizisi "Tozlu Yollar"da "Şerife" karakterine hayat veren Buse Varol, "Arka Sokaklar" Dizisinde ise "Yasemin" isimli bir polis memurunu canlandırdı. Buse Varol, yapımcılığını Türker İnanoğlu ve Erler Film'in üstlendiği "Dostlar Mahallesi" adlı dizide Alişan ve Çağla Şikel ile birlikte taksicilik yapmak zorunda kalan bir üniversite öğrencisi olan Bahar karakterini canlandırdı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Payitaht Abdülhamid"in kadrosuna sonradan dahil oldu. Buse Varol, Dostlar Mahallesi dizisinin setinde tanıştığı Alişan ile 6 Mayıs 2018 tarihinde evlendi. Buse Varol ve Alişan'ın bir oğlu bir kız var.

BAKMADAN GEÇME!