Burcu Esmersoy ile evlenen Nazım Akmandil kimdir? Nazım Akmandil kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği ne?

Güncelleme Tarihi:

Burcu Esmersoy ile evlenen Nazım Akmandil kimdir Nazım Akmandil kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği ne
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2023 16:40

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil dünya evine girdi. Magazin gündeminin öne çıkan konularından birisi olan ikilinin evliliği sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Nazım Akmandil kimdir, kaç yaşında? sorusu da bu bağlamda merak edilip araştırılmaya başlandı. İkilinin 1.5 yıldır aşk yaşadığı biliniyordu. Çift, İtalya-Portofino’da nikâh defterine imza attı. Peki, Burcu Esmersoy ile evlenen Nazım Akmandil ne iş yapıyor, mesleği ne?

Haberin Devamı

Burcu Esmersoy ile nikah masasına oturan Nazım Akmandil ile ilgili araştırmalar bugün itibarıyla artışa geçti. Burcu Esmersoy düğünde iki gelinlik giyerken Esmersoy’un gelinlikleri sosyal medyada büyük beğeni topladı. Öte yandan çift İtalya-Portofino’da nikâh defterine imza attı. İşte Burcu Esmersoy ile evlenen Nazım Akmandil hakkında bilgiler!

NAZIM AKMANDİL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NE İŞ YAPIYOR?

Burcu Esmersoy ile evlenen Nazım Akmandil 30 yaşındadır. Nazım Akmandil'in babası Hüseyin Akmandil, annesi Nesli Akmandil ve kız kardeşi Nur Akmandil'dir. Nazım Akmandil, cep telefonlarındaki oyunların yazılımlarını yapan yazılımcı olarak biliniyor.

İddialara göre arkadaşıyla birlikte ortak olarak bir şirket kurdu ve bu şirketin adı Good Job Games olarak biliniyor. Akmandil'in sahibi olduğu şirketin mobil oyun uygulamalarının önde gelen firmalarından biri olduğu iddia edildi.

BAKMADAN GEÇME!