Bülent Şakrak kimdir, kaç yaşında, nereli? Ceyda Düvenci ile ayrılıkları kesinleşti

Güncelleme Tarihi:

Bülent Şakrak kimdir, kaç yaşında, nereli Ceyda Düvenci ile ayrılıkları kesinleşti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2023 15:05

Bülent Şakrak, kariyeri ve hayatı ile araştırılan isim olmaya devam ediyor. Ceyda Düvenci ile 2015 yılında evliliğe adım atan Bülent Şakrak, 2023 yılında boşanma kararı aldıklarını kamuoyu ile paylaşmıştı. Peki, Bülent Şakrak kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Bülent Şakrak hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

26 Ağustos 1977'de İstanbul'da doğan Bülent Şakrak, tiyatroya 1996 yılında Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nda gençlik ve çocuk oyunlarında rol alarak başladı. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümününe girdi. Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nun ardından Müjdat Gezen Tiyatrosu ve Yayla Sanat Merkezi Tiyatrosu'nda çalışan oyuncu 2004 yılından beri Kent Oyuncuları'nın kadrosunda yer alan oyuncu, grubun sergilediği Ölümüne, 39 Basamak, Kumarbazın Seçimi, Inishmore'lu Yüzbaşı gibi çeşitli oyunlarda rol aldı. 39 Basamak'ta oynamaya devam ederken İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda sahnelenen Tamamen Doluyuz isimli oyunda dış ses olarak yer aldı. Tiyatronun yanı sıra dizilerde de rol alan oyuncu, BluTV'de yayınlanan Dudullu Postası dizisinde oynamıştır. Ayrıca, YouTube'da Bülent Şakrak'la Art Niyet isimli program yapmıştır.

Haberin Devamı

BÜLENT ŞAKRAK CEYDA DÜVENCİ İLE NE ZAMAN EVLENMİŞTİ?

Bülent Şakrak 9 Aralık 2015 tarihinde Ceyda Düvenci ile evlendi. Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti, 10 Temmuz 2023 tarihinde 8 yıllık evliliklerine son verme kararı aldı.

BAKMADAN GEÇME!