Buğra Bahadırlı Billur Kalkavan’ın son sağlık durumunu açıkladı: Tablonun pozitif taraflarına odaklanıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Buğra Bahadırlı Billur Kalkavan’ın son sağlık durumunu açıkladı: Tablonun pozitif taraflarına odaklanıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2022 11:50

Billur Kalkavan ve Buğra Bahadırlı bir televizyon programının canlı yayınına telefon bağlantısı ile katıldı. COVID-19 tedavisi sonrası akciğer kanseri teşhisi konulan oyuncu Billur Kalkavan’ın tedavisi tüm hızıyla devam ediyor. Buğra Bahadırlı bugün yaptığı açıklamada, ‘Billur’un inşallah tedavisi iyi gidecek. Dram senaryosu oluşturmak isterseniz üzüleceğiniz çok şey var. Ama biz sürekli tablonun pozitif taraflarına odaklanıyoruz.’ dedi.

Haberin Devamı

Billur Kalkavan’ın son sağlık durumu ile ilgili açıklama Buğra Bahadırlı’dan geldi. Bir televizyon programının canlı yayın programına katılan Buğra Bahadırlı yaptığı açıklamada, ‘Billur’un inşallah tedavisi iyi gidecek. 2 kemoterapisi daha kaldı. Daha sonra doktor tekrar kontrol edecek. Gelişimi çok iyi. Tetkiklerden iyi sonuçlar geldiği için daha radyolojiye girmeden olumlu bir sonuç bekliyorlar doktorlar. Dram senaryosu oluşturmak isterseniz üzüleceğiniz çok şey var. Ama biz sürekli tablonun pozitif taraflarına odaklanıyoruz. Bu sürecin içerisinden zihnen de sağlıklı bir şekilde geçmeye çalışıyoruz.’ dedi.

Billur Kalkavan ise, ‘Lütfen morallerini bozmasınlar. Kanser eskiden algılandığı gibi bir hastalık değil. Her türlü kanserin tedavisi var bildiğin kadarıyla. Zaten gitmek isteyen insanlar gidiyor bazı insanlar vazgeçiyor çünkü. Doktorlarına güvensinler.’ açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Buğra Bahadırlı Billur Kalkavan’ın son sağlık durumunu açıkladı: Tablonun pozitif taraflarına odaklanıyoruz

BİLLUR KALKAVAN KİMDİR?

Billur Kalkavan, 2 Kasım 1962 tarihinde doğdu Liseyi Amerika'da tamamladıktan sonra UCLA Üniversitesi'nden psikoloji dersleri aldı. Sinemadaki ilk rolünde, 1969 tarihli "Ayrı Dünyalar adlı" filmde, Erol Taş'ın canlandırdığı kötü adam tarafından fidye için kaçırılan bir çocuğa hayat verdi.

1980'li yıllardan itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2011 senesinde ise reklam projesinde yer aldı. 2011 yılında HTV kanalında bir program yaptı.

2012'de ise TV8’de Kenya'da yapılan Trophy Türk adlı yarışma programında yarışmacı olarak yer aldı.

Billur Kalkavan, uzun süredir Buğra Bahadırlı ile birlikte.

BAKMADAN GEÇME!