Berkay, açıkhava kapanışını Kuruçeşme'de yaptı

Güncelleme Tarihi:

Berkay, açıkhava kapanışını Kuruçeşmede yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2023 15:15

Türk pop müziğin başarılı ismi Berkay, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde önceki akşam binlerce müzikseveri ağırladı.

Haberin Devamı

 Sezonun son açıkhava konserini Kuruçeşme’de veren ünlü popçu, boğazın muhteşem atmosferinde özenle hazırladığı repertuvarı, orkestrası ve dansçılarıyla sevenlerine unutamayacakları bir gece armağan etti.

Berkay, açıkhava kapanışını Kuruçeşmede yaptı


POP MÜZİĞİN NABZI BOĞAZ’DA BERKAY’LA ATTI

Müzik listelerini alt üst eden “İnanırım” parçasıyla hayranlarına “Merhaba” diyen Berkay, 2,5 saat süren sahnesiyle coşkuyu doruklara taşıdı. “Gel Gel”, “Ömrümün Geri Kalanı”, “Ele İnat” slowlarıyla romantizm rüzgarları estiren ünlü popçu, “Yaz”, “İki Hece” gibi hareketli şarkılarıyla da eğlencenin fitilini ateşledi.

Berkay, açıkhava kapanışını Kuruçeşmede yaptı

Haberin Devamı

Sahne enerjisi ve performansıyla kendisini izlemeye gelen hayranlarını coşturan Berkay'a dinleyiciler de gece boyunca eşlik etti. Geçmişten bugüne en sevilen parçalarını bir konsere sığdıran Berkay, farklı sanatçılarında şarkılarına yer verdiği geniş repertuarı ile unutulmayacak bir müzik şölenine daha imza attı. Yıldız Tilbe’den “Dayan Yüreğim” dedi. Barış Manço’dan “Sarı Çizmeli Mehmet Ağa” ile coşturdu.Muhteşem konserin finalinde oyun havalarına yer veren ünlü sanatçı, eğlenceyi ikiye katladı. Paraf Kuruçeşme Açıkhava’yı dolduran müzikseverlerin halay çekerek Berkay’a ve dansçılarına eşlik etmesi renkli görüntülere sahne oldu.

Berkay, açıkhava kapanışını Kuruçeşmede yaptı

BAKMADAN GEÇME!