Berk Oktay kimdir? Biyografi

Güncelleme Tarihi:

Berk Oktay kimdir Biyografi
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 11:44

Şu sıralar İlişki Durumu Karışık isimli romantik komedi dizisinde Can Tekin karakteri ile başrol oynayan yakışıklı oyuncu Berk Oktay kimdir? kaç yaşında, nereli, oynadığı dizi ve filmler neler? gibi merak edilen özel yaşamı ve kariyerini sizler için araştırdık. İşte Berk Oktay hakkında bilinmeyenler…

Haberin Devamı

Bugünkü kimdir köşemizin konuğu, geçtiğimiz şubat ayında 5 yıldır ilişki yaşayan üniversite son sınıf öğrencisi sevgilisi Merve Şarapçıoğlu ile nişanlanan yakışıklı oyuncu Berk Oktay oldu.

Şu sıralar İlişki Durumu Karışık dizisinde başrol oynayan Berk Oktay’ın bilinmeyen yönleri ve özel hayatı yazımızda…

28 Ekim 1982 tarihinde Ankara’da doğan oyuncu, manken Berk Oktay, eğitiminin önemli bir bölümünü burada tamamlamıştır.

Aktif kariyerine 2000 yılında başlayan ve 2006 tarihine kadar modellik yapan Berk Oktay, toplamda 100’ün üzerinde defilede yer almıştır.

2004 yılı sonlarında yurt dışına giden ve Paris’e yerleşen oyuncu, Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi önemli markalar ile çalışma fırsatı yakalamıştır.

Haberin Devamı

Berk Oktay kimdir

Üniversite eğitimini tamamlamak üzere Türkiye’ye döndükten sonra 2007 yılında Türker İnanoğlu’ndan aldığı teklif ile Türvak’tan özel oyunculuk dersleri almaya başlamış ve Erler film ile sözleşme imzalamıştır.

İlk olarak Tatlı Bela Fadime dizisi ile karşımıza oyuncu kimliğini yansıtmak üzere çıkan oyuncu, sonraki süreçte Akasya Durağında bir şoförü canlandırmıştır.

Akasya Durağı dizisinde gösterdiği performanstan sonra Kanal D’de yayınlanmakta olan Arka Sokaklar dizisi ekibine dahil olan Berk Oktay, sezon sonunda diziden ayrıldıktan sonra ATV’de yayınlanmakta olan Alev Alev dizisine devam etmiştir.

2013 – 2014 yılları arasında yayınlanan Benim Hala Umudum Var dizisinde Hakan karakterini canlandıran oyuncu son olarak Aşktan Kaçılmaz isimli yapımda yer almıştır.

Son Olarak da İlişki Durumu: Karışık- Can Tekin karakterini canlandırmaktadır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!