Bebek göründü

Güncelleme Tarihi:

Bebek göründü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2023 13:34

Ünlü oyuncu anne olmak için gün sayıyor...

Haberin Devamı

Oyuncu Aslı Enver, Kasım 2022'de Berkin Gökbudak ile evlenmiş, kısa bir süre sonra da hamile olduğunu duyurmuştu.

Anne olmak için gün sayan oyuncu, arabada çekilen videosunu Instagram'da takipçileri ile paylaştı. Enver'in belirginleşen göbeği gözden kaçmadı.

Bebek göründü

TRAFİK MAĞDURLARI

Kanal D’nin sevilen dizisi “Yargı”da ‘Savcı Ilgaz’ rolüyle seyirci karşısına çıkan Kaan Urgancıoğlu önceki gün Baltalimanı’nda trafikte görüntülendi. Ünlü oyuncunun yanında sevgilisi Burcu Denizer de vardı.

Bebek göründü


Fotoğrafını çeken muhabirlere gülümseyen ve trafiğe takıldıklarını söyleyen Urgancıoğlu, “Pazar trafiğinin azizliğine uğradık. Her şey yolunda. Dizimiz devam ediyor, çok da güzel gidiyor. Mutluyum” dedi. (Deniz BOY)

Haberin Devamı

GÜLŞEN AÇIKHAVA'DA

Gülşen, sevenleriyle Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda buluşmaya hazırlanıyor.

Bebek göründü

Konser, Epifoni organizasyonuyla 26 Mayıs gecesi gerçekleşecek. Ünlü popçu, sevilen şarkılarının yanı sıra iddialı bir sahne şovuyla hayranlarının karşısına çıkacak. Konserin biletleri satışa sunuldu.

DEPREMZEDE KIZLAR İÇİN SAHNEDE

Gökhan Çınar, depremden etkilenen kız çocukları için sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

Bebek göründü

Gökhan Çınar, İstanbul Vakfı’nın “Büyüt Hayallerini” projesi kapsamında 9 Nisan’da Harbiye Açıkhava’da “Katarsis Gel Yeniden Başlayalım” gösterisini sahneleyecek. Antakya Medeniyetler Korosu, Yasemin Sakallıoğlu ve Melek Mosso’nun da sahne alacağı etkinliğin geliri, depremzede kız çocukları için eğitim bursu olarak bağışlanacak.

Haberin Devamı

SEZEN DE DİRMİT'İN KARDEŞLERİNDEN BİRİ

Sezen Aksu önceki gün Nezaket Erden’in rol aldığı, DasDas’ta sahnelenen “Sevgili Arsız Ölüm-Dirmit” oyununu izlemeye gitti. Ünlü sanatçı kulisi de ziyaret etti, oyuncularla bir araya geldi. Nezaket Erden, Aksu’yla çektirdikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaştı:

Bebek göründü


“O kadar mutluyum ki. Bu benim bir hayalimdi. Çünkü seziyordum onun Dirmit’in kız kardeşlerinden biri olduğunu. Biz Dirmit’i çalışırken ‘Düğün ve Cenaze’ albümünü o kadar çok dinledik ki. Bu akşam ondan duyduğum güzel şeyler kalbime doldu.
Kendisi o kadar hoş bir insan ki yan kulisi de bastı ve şahane bir anımız oldu ‘Kalanlar’ ekibiyle.”

CANIM AİLEM

Haberin Devamı

Murat Yıldırım; eşi Iman Elbani ve geçtiğimiz ekim ayında dünyaya gelen kızları Miray’la çekilen karesini Instagram hesabına yükledi.

Bebek göründü

Ünlü oyuncunun İngilizce “Canım ailem” notunu düştüğü kare kısa sürede hayranlarından binlerce beğeni aldı.

BEYRUT TATİLİ

Genç oyuncu İpek Arkan, Beyrut’a tatile gitti.  Ailesiyle kısa bir tatil yapan Arkan, Beyrut’ta çektirdiği pozları, sosyal medya hesabında paylaştı.

Bebek göründü

“Benim için seyahat etmek; yeni kültürler öğrenmek, farklı insanlar tanımak ve bilinmeyen değerleri bilinir kılmak demektir. Beyrut bana bunları fazlasıyla verdi.

EDA'NIN STİLİ

Haberin Devamı

Eda Taşpınar hafta sonunu Burgazada’da geçirdi. İddialı sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiren Taşpınar bu kez salaş tarzıyla dikkat çekti.

Bebek göründü

Bol bir pantolon, oversize bir mont ve renkli bir bere takan ünlü güzel adada çekilen karelerini İngilizce “Güzel bir gün Burgazada” notuyla takipçileriyle paylaştı. Taşpınar’ın bu kareleri kısa sürede binlerce beğeni aldı.

DERSE GEÇ KALDIM

Defne Samyeli, geçtiğimiz akşam Etiler’de park halinde olan aracının içinde görüntülendi.

Bebek göründü

Yaklaşık yarım saat aracının içinde bekleyen Samyeli, basın mensuplarının kendisini çektiğini fark edince, “Soru kabul etmeyeyim. Derse geç kaldım. İyi akşamlar” diyerek gaza basıp oradan uzaklaştı. (Sayit DURMAZ)

Haberin Devamı

SETLERİ ÇOK ÖZLEDİM

Hande Kaptan önceki akşam Cihangir Pürtelaş adlı mekân çıkışında muhabirlere poz verdi.

Bebek göründü

Ünlü oyuncu “Bu sezon geçti. Önümüzdeki sezon güzel bir proje var, yer almayı çok istiyorum. Görüşmeleri de yaptık. Kısmetse bu yaz sonuna doğru sette oluruz. Çok özledim setlerde olmayı” dedi. (Sayit DURMAZ)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!