Batman'i diğer süper kahramanlardan ayıran 5 özellik

Güncelleme Tarihi:

Batmani diğer süper kahramanlardan ayıran 5 özellik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 15:29

Süper kahramanlar dünyası zordur. Bir yandan senden yardım bekleyen aciz insanların sesine kulak vereceksin, bir yandan her gün karşılaştığın bu kötü dünyanın karşısında psikolojini hep güçlü tutacaksın. Batman yani nam-ı diğer Bruce Wayne bu konuda diğerlerinden biraz daha ayrıcalıklıdır. Nasıl mı? Şu şekilde...

Haberin Devamı

1- ÇOK ZENGİNDİR

Wayne ailesi Gotham’ın en zengin ailesidir. Bir çok yatıımları ile neredeyse şehrin tapusuna sahiptir. Gel gelelim bu servete göz dikmiş türlü psikopatın da sürekli hedefindedir. Bu ailenin başına bir gün felaketlerin en büyüğü gelir ve Bruce Wayne ailesini kaybeder. Bütün o mal, mülk, para ve toprak Bruce’a kalır. Buna rağmen Gotham halkına arkasını dönmez, sahip çıkar. Pek görülmüş bir zengin hareketi değildir.

Batmani diğer süper kahramanlardan ayıran 5 özellik

2- PLAYBOY’DUR

Halkına sadece sahip çıkmakla kalmaz. En çılgın partileri o verir. Servetini kullanarak en eğlenceli ortamları yaratmaktan çekinmez. Tabii ki bu hayatın olumlu getirileri de olur. Sırf bizim bildiğimiz Kim Basinger, Nicole Kidman, Maggie Gyllenhaal, Michelle Pfeiffer ve Uma Thurman var. Bir de yardımcısı Robin var ama bu uzun bir konu. Süperman gibi tek eşliliği hiç düşünmez. Uçamadığından dolayı bir kompleksi olmuşsa heralde. Ondandır.

Haberin Devamı

Batmani diğer süper kahramanlardan ayıran 5 özellik

3- YARDIMSEVERDİR

Dedik ya Gotham halkına karşı sonsuz bir sevgisi vardır. Okul, hastane, kütüphane gibi bir çok kamu yatırımı yanında savunma sanayisi için de çalışmaları olmuştur. Genelde bulduğu silahları ilk kendisi dener ama yine de yakaladığı herkesi komiser Jim Gordon’a sağ salim teslim eder. Yeter ki Gothamlılar mutlu olsun.

Batmani diğer süper kahramanlardan ayıran 5 özellik

4- NORMAL BİR İNSANDIR

Batman, ne mutanttır ne de süper güçleri vardır. O sadece geceleri kostümünü ve havalı arabasını alır, kötülerin peşine düşer. Yanlışlıla bir kurşun isabet etse yaralanabilir. Yüksekten düşse canı acır. Günlük iş hayatı stresini de geride bırakamaz ve çoğu zaman yakaladığı bir suçluyu fazlaca hırpalayabilir. Zaten filmlerinde de görebileceğiniz üzere, karşısındakiler hep onu alt edebileceklerini zannederler çünkü herkes gibi normal bir insandır.

Haberin Devamı

Batmani diğer süper kahramanlardan ayıran 5 özellik

5- KORKUSUZ DEĞİLDİR

Bizce Batman’i diğerlerinden ayıran en önemli özellik budur. Batman, hep temkinlidir. Nedeni de çocukken düştüğü karanlık bir kuyuda yarasaların onu korkutmasıdır. Hep karanlıkta çalışması ve yarasa kostümü giymesi bundan dolayıdır. Bruce Wayne aslında Gotham’lı bir psikoloğun önerisi üzerine korkularını yenmek için bu korkuların üstüne giden biridir. 

Batmani diğer süper kahramanlardan ayıran 5 özellik

Fİ ' NİN YENİ 3 BÖLÜMÜ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!