Barış Telli'nin hayatı film oluyor: Umudun adı 'Hayatla Barış'

Güncelleme Tarihi:

Barış Tellinin hayatı film oluyor: Umudun adı Hayatla Barış
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2023 08:15

Ampüte Futbol Milli Takımı’nın yıldızı Barış Telli’yi “Hayatla Barış” filminde Taner Ölmez canlandıracak. Ölmez, “Bu umut dolu başarı hikâyesini hayata geçirecek olmak benim için de ayrıcalık” dedi. İkilinin benzerlikleri de dikkat çekti.

Haberin Devamı

AMPÜTE Futbol Milli Takımı’nın yıldızı Barış Telli’nin mücadeleyle dolu hayat hikâyesinin anlatıldığı “Hayatla Barış” filminin başrol oyuncusu belli oldu. Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan dolayı hayalleri yok olan ama mücadele etmekten bir an bile vazgeçmeyen paralimpik sporcuya Taner Ölmez hayat verecek.

Barış Tellinin hayatı film oluyor: Umudun adı Hayatla Barış

Çekimler öncesi bir araya gelen Taner Ölmez ve Barış Telli’nin benzerliği dikkat çekti. Telli, proje daha imzalanmamışken kendisini Taner Ölmez’in oynamasını çok istediğini belirtti. Taner Ölmez ise Telli’ye şunları söyledi: “Muhteşem bir sporcusun. Bu umut dolu başarı hikâyesini hayata geçirecek olmak benim için de ayrıcalık.”

Haberin Devamı

Barış Tellinin hayatı film oluyor: Umudun adı Hayatla Barış


Ayağım yokken koşmayı öğrendim

Taner Ölmez, Barış Telli’den kanedyenlerin kullanımı, topa vuruş teknikleri, topla tempo arttırma gibi konularda ders aldı. Sporcu, “Henüz hayattayken hikâyemin filme alınıyor olması benim için büyük bir şans ve mutluluk. Hayallerime giden yolculuğum, maalesef o kadar da kolay değildi. Ama biliyorum ki insan sadece vazgeçtiğinde kaybeder. Kaybetmek hiçbir zaman karakterimde olmadı. Bu yolculukta aklım pusulam, kanedyenlerim ise kanatlarım oldu. Ayağım yokken koşmayı, hiç umudum yokken hayatımla barışıp pes etmeden ufka bakmayı öğrendim” açıklamasını yaptı.

Barış Tellinin hayatı film oluyor: Umudun adı Hayatla Barış

Şubat 2024’te vizyona girecek

Yapımcılığını Four Story Prodüksiyon’un, yönetmenliğini Ekin Pandır’ın üstlendiği, Koray Yeltekin’in de kaleme aldığı “Hayatla Barış” filminin senaryo danışmanlığını ise Burak Göral yaptı. Film müziklerinde ise Fahir Atakoğlu imzası var. Filmin çekimleri 28 Ağustos’ta İstanbul’da başlayacak. 6 haftada bitmesi planlanan film, Şubat 2024’te seyirciyle buluşacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!