Aydilge, eşine mesaj gönderen hemcinslerine seslendi: Bu bir başarı değil!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2023 12:42

2018 yılında müzisyen Utku Barış Andaç ile nikah masasına oturan Aydilge, eşine sosyal medya üzerinden mesaj gönderen hemcinslerine seslendi. Aydilge, "Evli bir erkeği elde etmek sizi başarılı kılmayacak" dedi.

Haberin Devamı

İşte Aydilge'nin o paylaşımı:

"Sevgili eşim Utlu'ya dm'den flörtöz mesajlar atan hatta bir takım resimlerini yollayan kadınlar olduğunu öğrendim. Eşim bu profilleri engelleyip geçse de; ben birkaç şey söylemek istiyorum.

Bize hep bir erkeğin sevgisinin, onayının hayattaki en değerli şey olduğu dayatıldı. Kadın başımıza eksik ya da yarımmışız da, başımızda bir erkek olması bizi değerli kılacak en önemli şeymiş gibi düşündürtüldü."

Aydilge, eşine mesaj gönderen hemcinslerine seslendi: Bu bir başarı değil

"Evet erkek egemen bir dünyada yaşadığımız için çoğu zaman kendi değerimizi erkeklerin beğenisi üzerinden belirliyoruz ama biz bundan ibaret değiliz.

Evli bir kadının kocasını elde etmekse bazıları için hemcinsini elemek, rakibine gol atmak gibi hissettiriyor olabilir ama benim eşimi yada başka bir erkeği elde etmek sizi başarılı yada şampiyon kılmayacak.

Haberin Devamı

Asıl madalyalar,sizin hayata kattıklarınızdan ve ürettiklerinizden gelecek. biz birbirimizin acısı üzerinde tepinerek dans edecek rakipler değiliz. Biz kız kardeşleriz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!